joi, 1 august 2013

Supa-crema de dovleac

Supele-crema au devenit preferatele familiei mele inca din ziua in care ma preparat pentru prima data supa-crema de rosii. De obicei imi pregatesc si crutoane pentru supa, facute din paine taiata cuburi si rumenita
intr-o tigaie unsa cu ulei.
De data aceasta as vrea sa schimb cate ceva. Astept primul dovleac al verii pentru a face o supa-crema de dovleac, langa care voi pune biscuiti sarati in loc de crutoane (genul salatini).
500 g dovleac curatat de coaja si seminte, o ceapa, 2 lingurite de ulei, un pahar de vin alb, 100 g smantana, sare, piper si 500 ml apa in care a fiert un cub de knorr.
Cel putin in teorie, supa-crema de dovleac ar trebui sa arate ca in poza de mai jos, poza pe care am gasit-o pe internet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu