luni, 12 august 2013

Litoralul pentru toti

Ati profitat in aceasta vara de zilele calduroase, de soarele darnic si de ofertele de cazare de pe litoral? V-ati bucurat de valurile inspumate, de mirosul salin al statiunilor de pe litoral si de atmosfera
inconfundabila, plina de veselie, ce poate fi intalnita doar la mare? Nu va voi intreba ce litoral ati ales sa vedeti anul acesta, nu va voi intreba care va place mai mult, nu voi astepta sa imi spuneti daca ati foat deja, daca urmeaza sa mergeti sau daca considerati ca anul acesta este deja prea tarziu pentru o mica vacanta. Va voi aminti doar ca, pentru cei mai multi oameni, cateva zile petrecute pe litoral inseamna sanatate curata, reincarcarea cu energie si uitarea deplina a problemelor de peste an.
Luna august aduce intotdeauna inceputul reducerilor si, in acelasi timp, stim sigur ca unele probleme inerente inceputurilor sunt deja rezolvate. Ca vrei sa mergi la mare in Romania sau in afara granitelor tarii, consultand ofertele vei descoperi ca litoralul pentru toti nu este o sintagma, nu este o gluma, ci purul adevar. Marile lumii stau la dispozitia turistilor, asteptandu-i cu bratele deschise, cu facilitati doar visate pana acum cativa ani, cu revarsari de veselie exuberanta, adica exact ceea ce cautam cand plecam de acasa.
Ce este de fapt litoralul pentru toti? Vorbim aici de oferte irezistibile, de preturi bune si conditii excelente, uneori all inclusive, ceea ce ii scapa pe turisti de toate grijile, lasandu-le timp si energie pentru distractie. De ce sa mergi pe litoral cu conservele in buzunar, cu cafeaua in termos, cu senzatia ca trebuie sa te porti ca acasa, sa pregatesti micul dejun, sa cauti localuri ieftine pentru cina, ba chiar si cazare abia cand ajungi acolo?
Cea mai simpla solutie este sa studiati din timp ofertele, sa alegeti ceea ce vi se potriveste cel mai bine, sa cumparati bilete dupa ce verificati si alte detalii ale ofertelor litoralul pentru toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu