joi, 15 august 2013

Photoshop

Pentru prima data in viata, in aceasta seara m-am decis sa ma joc in photoshop. Pandeam de mult un moment de libertate, sperand ca voi putea invata singura chestiile de baza ale acestui minunat, absolut
minunat program. Am trecut prin toate chinurile facerii pana cand am descoperit de unde sa iau literele pentru a aseza un text peste poza, dar am reusit.
Ma blocasem la salvarea pozei, pentru ca nu o aveam in formatul potrivit, dar Vladen a fost pe faza si mi-a explicat imediat care sunt pasii ce trebuie urmati: layer, flatten image, save as, drop down menu jpeg. Acesti pasi au fost suficienti pentru a salva pozele in formatul potrivit, pe care blogul sa il recunoasca.
Daca m-am pornit, acum voi fi greu de oprit, asta e clar! In alte doua minute am facut mici modificari unei alte poze, doar pentru a-mi da seama ce stiu sa faca butoanele gasite acolo. Nu voi pune aici prima mea poza photoshopata, pentru ca va putea fi vazuta maine seara pe blogul de pe .ro, dar puteti vedea ce am facut cu alta poza. Sigur, sunt foarte mici modificarile, dar lucrez in continuare la acest joc.

Before:


After:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu