joi, 2 mai 2013

Veniti de dati lumina!

Un copilas de doar patru anisori are nevoie de ajutorul nostru! Se numeste Dorinel si locuieste in Hanesti, Botosani. S-a nascut inainte de termen cu o retinopatie care a evoluat galopant.
Singura lui sansa de a putea vedea vreodata este sa ajunga cat mai curand la o clinica din Detroit, SUA. Dar pentru asta are nevoie de bani, bani pe care familia lui nu ii are. Aici putem ajuta noi, preluand acest mesaj pe bloguri sau chiar contribuind cu cati bani putem.
Detalii despre copilas gasiti pe blogul lui, dar si pe Asociatia Salveaza o inima, unde sunt afisate numerele de telefon ale mamei copilului si conturile bancare unde pot fi depusi bani.
O mama isi striga neputinta de a-si ajuta copilul, isi striga prin presa, la televiziune si pe bloguri disperarea de a nu putea salva vederea copilului sau, pentru ca nu are bani, iar timpul trece in defavoarea lor. Indraznesc sa apelez la mila cititorilor mei, la compasiunea pe care orice om o simte atunci cand afla ca un copil este bolnav, cu speranta ca va fi ajutat.
Citeam pe Asociatia Salveaza o inima apelul impresionant, care ar trebui preluat sub forma de slogan, macar in aceasta saptamana: VENITI DE DATI LUMINA!

2 comentarii: