miercuri, 15 mai 2013

Idei mai vechi si mai noi

Pentru comoditatea si placerea lui, omul inventeaza zi de zi cate ceva, sperand sa isi usureze viata si sa o imbunatateasca. Eu stau cu ochii pe cei care au initiative, idei inovatoare si apoi va informez pe voi, sperand
ca ceea ce aflu va poate fi vreodata de ajutor.

Ca sa nu mai fiti nevoiti sa cumparati mereu alte candele, pentru a nu pierde timp incercand sa schimbati fitilul, cineva s-a gandit sa creeze o lumanare care tine 144 de ore.



Daca vrei ceva intre leagan si hamac, un loc doar al tau, in care sa te relaxezi si poate chiar sa citesti, iti recomand sa te inspiri din imaginea de mai jos.



Te deranjeaza aburul care se face in camera de baie vara, cand faci dus? Iti place sa te balacesti in aer liber, dar nu ai chef sa mergi la strand? Am gasit solutia: un dus facut in spatele casei, in gradina plina de verdeata.



Te-ai intrebat vreodata de ce ne botezam copiii la varste atat de fragede? Te-ai intrebat daca ei vor fi de acord cu decizia noastra atunci cand vor creste? Te-ai intrebat de ce nu le lasam copiilor posibilitatea de a lua propriile decizii?



Recunoaste cu mana pe inima ca ti-ar placea sa ai un asemenea birou, la care sa poti lucra cu drag si spor!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu