vineri, 12 septembrie 2014

RCA ieftin

Nu am masina, nu platesc RCA, nici alt fel de chestii pentru masini, dar asta nu inseamna ca nu sunt la curent cu ceea ce se intampla in tara, cu ceea ce apare nou in diverse domenii de activitate. Ca nimic nu mai este prea ieftine la romani (din nefericire), din cauza diferentelor mari dintre salarii si servicii, nu mai este un secret pentru nimeni, nici macar daca treci hotarele tarii. Tocmai din acest motiv, atunci cand ne decim sa cumparam ceva, bine este sa ne documentam temeinic in prealabil, pentru a nu regreta ca am aruncat banii in vant, cand "dincolo era mai ieftin". Fie ca ne facem obiceiul de a umple cosul de la supermarketul ce are cele mai bune si mai ieftine produse, fie ca verificam micile magazine de cartier pentru a stii de unde este cel mai convenabil sa cumparam painea noastra cea de toate zilele, fie ca intrebam in stanga si in dreapta pe la prieteni si cunostinte cand vine vorba despre RCA ieftin, ca sa ne facem propria harta in minte, ideal ar fi sa nu aruncam niciodata banii aiurea, fara a face intai verificari.


asigurari RCA Inbrok

Iata ce oferta am gasit pe internet, umbland din link in link, pentru a le veni in sprijin cititorilor mei: InBrok iti ofera posibilitatea de a gasi cel mai mic pret al asigurarii RCA de pe piata. Deoarece lucram cu toti asiguratorii, tot ce trebuie sa faci este sa intri in dreapta, pe calculator RCA si sa completezi datele masinii tale din talon sau din cartea de identitate.

Vei putea sa vezi o lista cu toate preturile asiguratorilor, din care sa alegi varianta optima pentru tine. Apesi apoi butonul comanda, finalizezi cererea iar un operator te va contacta pentru a confirma alegerea facuta, proces care dureaza doar cateva minute.

Dupa aceasta confirmare, in functie de adresa indicata, noi iti vom expedia asigurarea in maxim 24 ore, printr-un membru al echipei InBrok, daca esti din Timisoasa sau Alba Iulia sau prin curier rapid, oriunde pe teritoriul Romaniei. In ambele situatii, plata se face la primirea politei. De asemenea, poti ridica polita de la unul din sediile noastre.

Daca te grabesti si nu ai timp sa calculezi singur pretul asigurarii RCA, poti sa completezi formularul “RCA CONTACT RAPID”, sa ne lasi o copie dupa talon sau dupa cartea de identitate a masinii, un numar de telefon si adresa de e-mail la care poti fi contactat, iar noi te vom suna in maxim 30 minute, pentru a-ti oferi preturile de la toti asiguratorii.

Daca vi se pare potrivita nevoilor voastre, puteti da un clic pe poza din articol, pentru a afla mai multe amanunte. Poate ca nu ar strica sa va aruncati un ochi si pe acest articol ce aduce informatii despre RCA. http://www.gandul.info/stiri/asiguratorii-cer-o-noua-modificare-la-rca-13248557

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu