Avem noi, in popor, o vorba ce imi place sa o folosesc din cand in cand, pentru a sublinia anumite lucruri: apa trece, pietrele raman. Probabil si voi o folositi sau ati observat ca o folosesc altii. Cumva, exista si situatii in care mai usor muti piatra decat apa, daca nu dispui de o pompa submersibila care sa iti usureze sarcina. Nu am stiut mereu acest lucru, probabil pentru ca nu am avut nevoie, eu locuind mereu la bloc. Dar asta nu inseamna ca traiesc cu capul in nori, ca nu stiu ce se intampla in lume, acolo unde este nevoie de pompe submersibile pentru a scoate apa intrata in pivnite (mai ales in perioada inundatiilor) sau pentru a muta o cantitate de apa dintr-un loc in altul (in horticultura, in agricultura sau chiar in jurul casei).
Daca ati ajuns la acest articol pentru ca erati in cautarea unor pompe submersibile de vanzare, un clic pe link va va duce direct la magazinul online ce le comercializeaza. Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre pompele submersibile si buna lor functionare si utilizare, puteti citi in continuare acest articol.
Ideal ar fi sa nu montati singuri pompa, dupa ce o cumparati, mai ales daca nu sunteti specialisti in domeniu, caci exista risc de accidente foarte grave. Veti avea nevoie de un specialist care sa verifice impamantarea, conductorii, legaturile electrice care au nevoie de protectie impotriva umezelii, intrerupatorul circuitului curentilor de fuga, protectia impotriva inghetului. Mare atentie:
Interziceti copiilor accesul in apropierea pompei submersibile!
Nu lasati pompa sa functioneze in gol (fara apa)!
Daca utilizati pompa in apropierea piscinei, a bazinelor de gradina sau in
zonele de protectie a acestora, trebuie sa o echipati cu un intrerupator al
circuitului curentilor de fuga care sa aiba o tensiune de declansare de
maxim 30 mA!
Nu utilizati pompa submersibila decat pentru apa, niciodata pentru alte lichide sau in combinatie cu substante chimice!
Pastrati intotdeauna fundul putului curat, pentru a evita deteriorarea pompei submersibile!
Efectuati periodic teste (la fiecare trei luni ar fi perioada ideala) pentru a va asigura ca mizeria acumulata nu impiedica functionarea pompei!
Nu utilizati niciodata pompa submersibila daca in in bazinul de gradina sau in piscina se afla oameni!
Pentru orice alte detalii, informatii, lamuriri sau probleme, contactati firma de la care ati cumparat produsul sau chemati de urgenta un specialist, caci pompele submersibile, pe cat sunt de utile omului modern, pe atat pot fi de periculoase, daca sunt utilizate in conditii improprii!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu