sâmbătă, 13 septembrie 2014

Inregistrare domenii

Ne invatau bunicile in copilarie ca o gazda buna isi primeste musafirii intr-o casa curata si parfumata, ii invita cu zambetul pe buze in cea mai eleganta incapere, este intotdeauna politicoasa si ii serveste cu dulceata preparata in casa, asezata frumos pe farfurioara si cu un pahar de apa rece alaturi. Cati dintre noi isi mai trateaza astazi musafirii in acest mod? Dar cum se poarta gazda unui blog? Ce atribute trebuie sa aiba o firma serioasa, pentru ca bloggerii sa-si lase cu incredere blogurile in gazduire? S-au scris destule pe aceasta tema, am scris si eu de cateva ori, dupa cum puteti citi in acest articol (mi-e cam lene la aceasta ora sa le caut pe celelalte) http://doaronline.blogspot.com/2014/05/cum-alegem-serviciile-de-web-hosting.html.

Ei bine, ideea este ca, la fel ca in vremurile demult apuse, gazda trebuie sa te primeasca intr-o casa curata, bine aerisita, prin care te poti plimba lejer, fara sa te ratacesti. Asta inseamna sa aiba un site bine pus la punct, cu butoane functionale, cu pagini scrise clar, din care sa poti intelege ce iti ofera si ce se asteapta sa primeasca. O gazda buna are intotdeauna mai multe oferte pentru clienti, incercand astfel sa acopere intreaga plaja de nevoi. Aceste pachete de gazduire trebuie sa specifice clar ce pot pune la dispozitia celui ce doreste sa isi gazduiasca blogul/site, ce fel de servicii poate oferi, ce preturi practica. Daca toate aceste cerinte sunt imdeplinite, inseamna ca am gasit o platforma ce ofera bune servicii de gazduire
si putem trece mai departe, la studierea ofertelor si alegerea pachetului care ni se potriveste cel mai bine.

Despre cei de la gazduire.ro a auzit toata lumea, cred. Daca se intampla totusi sa nu stiti inca de ei, va pot spune ca pe site-ul lor am gasit urmatoarele:
"-Pachetele de web hosting se activeaza automat, in cateva momente de la finalizarea comenzii. Comanda acum pachetul de hosting web potrivit pentru site-ul tau si beneficiezi GRATUIT de primele 15 ZILE de hosting.
-In plus, primesti automat o luna de hosting GRATUIT, pentru fiecare prieten care alege serviciile de web hosting de la Gazduire.ro in urma recomandarii tale.
-Transferam gratuit contul de web hosting pe care il detii la o alta companie in cazul in care utilizezi platforma WHM/cPanel sau ne oferi un backup complet al site-ului.
-Contacteaza-ne prin: live chat, e-mail sau telefonic la 0374.18.78.99 si vom raspunde cu promptitudine la toate solicitarile tale.
-Poti efectua plata rapid si in siguranta, prin urmatoarele metode: ordin de plata, card, Paypal, numerar la orice sucursala Libra Bank.
Asadar, prinde si tu oferta ce este in acest moment disponibila pe site si bucura-te de serviciile gandite special de o gazda buna pentru musafiri, oricat ar fi de pretentiosi. 


Inregistrare domenii - Gazduire.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu