marți, 9 iunie 2015

Grupul fotografilor amatori si profesionisti

Imi recomanda facebook sa cer permisiunea de a intra intr-un grup  Mi-am aruncat un ochi pe acolo, am ametit citind regulamentul, apoi am fugit mancand pamantul. Cat de tristi si plictisitori pot fi unii oameni! Si cand ma gandesc ca peste 5000 de fiinte umane au acceptat regulamentul si s-au grabit sa intre in grup... 

DESCRIPTION
Acesta este Grupul Fotografilor Amatori şi Profesionişti, renăscut !!! Vă așteptăm în aceeaşi atmosferă, plăcută pentru unii, nesuferită pentru alţii !!!
Vă atragem atenția că acesta este un grup de persoane animate de dragostea pentru a face sau a privi fotografie și nu este un grup de firme sau de afaceri ce își doresc promovarea gratuită.
REGULAMENT :
1. Este obligatorie postarea fotografiilor / creațiilor proprii (cu exceptia celor care au ca intenție explicarea / justificarea / exemplificarea unor idei proprii și sunt postate în cadrul altor postări).
- Este recomandat ca postarea voastră să aibă un titlu. Nu postați exif-ul în descriere.
- Dacă ați postat, înseamnă că vă asumați faptul că puteți primi și critici (mai mult sau mai puțin obiective).
- Nu sunt permise sub nici o formă materiale rasiste și xenofobe, materiale ce conțin nuditate explicită, materiale ce conțin pornografie de orice fel.
- Sub nici o formă nu sunt permise anunțurile de vânzări, cumpărări, închirieri etc. Pentru acestea folosiți grupurile specializate
2. Maximum 3 cadre pe zi. Dacă doriți să postați mai multe, folosiți un link către fotografia / albumul cu pricina. Nu sunt acceptate reclame la pagini personale de fotografie. nu este permis să folosiți comentarii doar pentru a crește vizibilitatea postului vostru (de exemplu nu este permis să multumiți pentru fiecare like primit). Fotografiile se postează pe wall-ul grupului. Folderele sunt rezervate exclusiv temelor / concursurilor, puteți posta acolo doar când se specifică acest lucru.
3. Este obligatoriu ca fiecare postare să aibe un anumit respect pentru arta fotografica (să respecte minimum de reguli de compozitie, incadrarea si estetica) și bineînțeles un minim de calitate (rezoluție minim 120 px pe latura lungă). Studiați materiale de tehnică fotografică, de compoziție, încadrare etc. puneți întrebări și cereți sfaturi pertinente. Postați numai după o autoevaluare critică
Dacă o postare nu îndeplinește aceste condiții, va fi ștearsă, fără nici un preaviz.
4. Membrii care au admini blocați, vor fi automat excluși din acest grup.
5. Exif-ul se va “elibera” la cerere și va fi postat numai și numai într-un comentariu.
6. Daca vrei să editezi o fotografie postată de către un membru pentru a explica ceva sau pentru a ajuta, acest lucru se va face după ce se întreabă autorul dacă este de acord. Intrebarea poate fi adresata ca intrebare la postarea respectivă și, în cazul acceptului, tot în cadrul postării din partea autorului, aveti dreptul de a posta varianta voastra insotita de explicatii in legatura cu critica voastra. De asemenea autorii pot posta acceptul in prealabil ca replica in urma postarii, dar nu in descrierea imaginii,
7. Atenție la limbajul utilizat în comentarii. Comportamentul verbal violent se sancționează cu excluderea definitivă și irevocabilă din grup. Trollingul nu este permis sub nici o formă.
8. Se dezic de la regulile de mai sus administratorii acestei pagini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu