sâmbătă, 8 iunie 2013

Before It’s Too Late

Asociatia OvidiuRo si Ministerul Educatiei au demarat in septembrie 2010 un program prin care incearca sa ajute familiile nevoiase, sa le incurajeze si sa le sprijine, oferind tichete sociale in valoare de 50 lei pentru fiecare 
copil care merge regulat la gradinita. Nu inseamna prea mult, dar este o sansa in plus pentru copiii proveniti din familii sarace de a avea parte de o educatie timpurie, care mai tarziu le va fi aduce beneficii atat lor, cat si societatii.
Fondata de catre profesoare Maria Gheorghiu si Leslie Hawke, voluntar Peace Corps, asociatia OvidiuRo este in prezent sprijinita de fiul doamnei Leslie Hawke, actorul Ethan Hawke. El va veni impreuna cu regizorul Richard Linklater in Bucuresti, pentru a sustine importanta educatiei timpurii si pentru lansarea ultimului lor film, Before Midnight.
Evenimentul va avea loc la Palatul Copiilor, iar fondurile obţinute vor sprijini programul Fiecare Copil în Grădinţă al Asociaţiei OvidiuRo, fondată de către mama lui Ethan, Leslie Hawke, împreuna cu Maria Gheorghiu. Numele evenimentului  – “Before It’s Too Late” – inspirat de titlurile seriei Before…  (Sunrise, Sunset, Midnight), atrage atenţia asupra importanţei dezvoltării intelectuale timpurii înainte să fie prea târziu pentru a avea un impact asupra succesului şcolar.

Programul evenimentului:

26 iunie 2013, Palatul Naţional al Copiilor, Bucureşti

18.30 - Recepţie VIP
20.00 - Premiera filmului Before Midnight
22.00 - Discuţii cu Ethan Hawke şi regizorul Richard Linklater
22.30 - After Party
Dacă doriţi să participaţi la premiera acestui film, la sesiunea de Q & A cu Ethan Hawke şi regizorul Rick Linklater, dar şi la After Party, biletele individuale costă 150 de lei şi se pot cumpăra de pe www.bilete.ro, din oficiile Poştei Române şi Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.roSau direct de pe acest link!

Ţinuta acestui eveniment este Nostalgie!

Va invit sa participati la eveniment sau macar sa sprijiniti acest proiect scriind pe blog, dand un share acestui articol sau prin orice alte mijloace considerati ca puteti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu