duminică, 21 decembrie 2014

Promovare si promotie SEO

Mediul online este in continua dezvoltare, lucru care nu poate decat sa ii bucure pe cei care isi castiga painea cu ajutorul magazinelor online sau a oricarui alt tip de afacere deschisa si promovata pe internet. Cu toate astea, putini sunt cei care reusesc sa inteleaga pe deplin mecanismul ce pune in miscare tot ceea ce exista in online. Stiti cat de multe magazine online apar si dispar nestiute, din cauza ca proprietarii lor nu s-au priceput la optimizare SEO si nici nu au apelat la cei care se pricep? Pentru ca nu este destul sa deschizi un magazin sau un site, ci trebuie mai apoi sa te ocupi de promovare intensa si permanenta, lucru care nu este la indemana oricui, atat din cauza ca este un domeniu nou si in continua schimbare, cat si din cauza ca optimizarea cere timp, energie si bani investiti cu fler. 

Din acest motiv eu le recomand intotdeauna celor ce vor sa ajunga pe primele pozitii in cautarile google sa apeleze la specialisti,
sa faca mici investii si sa ii lase pe cei care asta au invatat sa ii aduca acolo unde isi doresc. Nu este usor sa te promovezi online, nu este usor nici sa creezi continut pentru site-ul tau, nu este usor nici macar sa gasesti specialistii care ti-ar putea fi cu adevarat de folos cand vine vorba despre SEO si multele sale secrete, pe care prea putini le cunosc. Cand mi-am deschis primul blog, citeam cu stupoare articole in care era vorba despre SEO si importanta sa in ridicarea unui site/blog/magazin. Nu intelegeam prea multe, pentru ca erau termeni cu care nu eram familiarizata, termeni de specialitate.

Nici nu am intrebat pe nimeni, ci am scris pe blog asa cum m-am priceput, sperand ca din nimereala sa fac in paralel si SEO pentru blogul meu. Nu a fost asa, pentru ca ridicarea in primele pozitii in cautarile google nu se intampla peste noapte, fara efort si fara investitii. A trecut un an, a mai trecut unul, si blogul meu continua sa aiba acelasi numar mic de vizitatori, multi dintre ei deja vechi si fideli. Insa eu imi doream mai mult de la blogul meu, imi doream sa afle si altii de el, imi doream sa fie mai bine optimizat SEO, sa fie vizitat de tot mai multa lume. Sunt convinsa ca acesta este visul secret sau mai putin secret al oricarui om ce isi deschide un blog/site/magazin online, pentru ca altfel de ce am scrie in mediul virtual, de ce am incerca sa ne vindem produsele si serviciile, daca nu ne-ar interesa sa afle lumea de noi?Ei bine, pentru toti cei care isi doresc ca site-urile lor sa fie bine optimizate SEO, ideal este sa apeleze la specialisti de genul celor de la b2b-seo.eu, daca vor sa fie vazuti de google, sa urce pe primele pozitii dupa diverse cautari si, implicit, sa aiba un trafic tot mai mare ce se va traduce in tot mai multe vanzari de produse si servicii sau in recunoasterea calitatii scriiturii. Daca v-am starnit interesul si daca v-am facut sa intelegi cat este de important ca blogul/site-ul/magazinul vostru sa fie foarte bine optimizat SEO, ideal ar fi sa profitati chiar acum de ceea ce va ofera b2b-seo.eu in aceasta perioada, si anume Promotie Seo la preturi ca pentru luna cadourilor. Sigur, daca veti urmari cu atentie, veti vedea ca si in restul anului au preturi bune si ca ofera servicii ce va vor fi cu adevarat de folos. Va doresc mult succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu