sâmbătă, 20 decembrie 2014

Cum imi amenajez casa cu mobilier de la Mobila-Ghencea.ro

Amenajarea unei case, chiar daca la prima vedere pare a fi un lucru simplu, se poate dovedi a fi de fapt ceva greu de dus la finalizare, daca nu tinem cont de cateva aspecte importante, despre care voi vorbi pe larg in randurile urmatoare. Casa este locul in care ne petrecem o mare parte din viata, este locul nostru intim, unde vrem sa ne simtim bine si sa ne incarcam bateriile, este locul unde trebuie sa ne simtim "acasa". Cum facem posibil acest deziderat? Amenajand casa cu produse de pe Mobila-Ghencea.ro, in primul rand, as spune eu, dar si tinand cont de fiecare detaliu si nevoie in parte, fara de care o casa nu poate deveni "acasa".

Casa trebuie sa aiba spatii care sa permita primirea musafirilor in conditii cat mai bune, dar si spatii intime, in care fiecare membru al familiei sa se poata simti "acasa". Cum imi amenajez casa pentru a intruni aceste conditii esentiale? In primul rand aleg cu grija fiecare piesa de mobilier de dormitor, incepand de la patul matrimonial (cu cat patul este mai mare, cu atat omul doarme mai bine si se trezeste mai odihnit), patul pentru copil (nu culcati copiii cu voi in pat, caci greu ii veti dezvata mai tarziu de acest obicei), saltele de pat cat mai comode si potrivite organismului fiecaruia (pe Mobila-Ghencea.ro puteti alege dintr-o gama larga de saltele Ergoflex, saltele pe plasa de arcuri, tip Relaxa, care va asigura un grad de comoditate si odihna crescut),
noptierele indispensabile (fie ca obisnuieste sa citeasca in pat, sa se uite la televizor sau sa se joace pe tableta, omul are nevoie de o piesa de mobilier langa pat pentru a-si pune diverse obiecte - inclusiv ceasul desteptator sau telefonul), jaluzelele ce ne feresc de ochi curiosi, covorasul pe care sa sprijinim picioarele dimineata, la trezire, o etajera ce inveseleste camera, o comoda cu sertare pentru haine (daca aveti destul loc, un sifonier spatios este ideal) si neaparat multe perne, caci ele aduc confortul si culoarea dorita in dormitor.



Atentie! Piesele de mobilier se aleg in functie de spatiul de care dispune fiecare casa, deci masurati cu atentie inainte de a da comanda. Abia apoi ne putem orienta dupa modelul mobilierului, culoare, material si, de ce nu?, in functie de pret. Site-ul Mobila-Ghencea.ro pune la dispozitia doritorilor o gama foarte mare de produse, in asa fel incat fiecare client sa isi poata gasi mobilierul potrivit. Trebuie doar sa retineti ca aici oricine se poate identifica cu un anume set de dormitor, unul accesibil, dar in acelasi timp modern, ieftin si de calitate.

Pentru living, locul in care petrecem o parte din zi si in care ne primim musafirii, cand amenajez casa iau in calcul in primul rand o masa extensibila, care poate fi folosita atat pentru viata de familie, cat si pentru confortul oaspetilor ce trec pragul casei. Masa extensibila este masa ce poate fi utilizata zilnic daca este pastrata in varianta restransa, cat si pentru petreceri cu multi invitati, daca folosim functia extensibila. Dupa parerea mea, livingul trebuie sa fie camera cea mai spatioasa a casei, cea mai luminoasa si cea mai putin incarcata, cel putin la prima vedere. Cand amenajez casa, pentru living prefer sa aleg o masa extensibila, cateva scaune elegante, o canapea gen coltar, comoda si neaparat moderna, fotoliii (pentru ca ele aduc acel aer intim pe care il cautam toti), neaparat o biblioteca. Referitor la biblioteca, parerile oamenilor sunt impartite: unii prefera stilul clasic, biblioteca asa cum o stim toti, compusa dintr-un singur corp, altii aleg designul modern al bibliotecilor compuse din mai multe corpuri de mobilier, cu rafturi montate parca la intamplare, caci futurismul in acest domeniu inseamna in primul rand renuntarea la simetrie. 



Sa nu uitam, atunci cand amenajam livingul, de micile obiecte ce schimba aspectul unei incaperi si ii dau un aer select: statuete, diverse obiecte de antichitate sau, din contra, extrem de moderne si (macar) un ghiveci din care sa zambeasca o floare bine ingrijita. 

Am lasat la urma bucataria, cu toate ca fara acest spatiu casa nu poate fi numita "acasa". Aici se aduna intreaga familie sa pregateasca masa si sa petreaca cele mai placute clipe ale zilei, pentru ca masa luata fara povesti si fara rasete nu are nici un farmec. Cum ne-ar putea veni chef de ras si de povesti, daca nu am avea o masa destul de spatioasa si, in completarea ei, scaune de bucatarie moderne, elegante, confortabile, de preferat cu structura cromata, ornament din lemn cires sau wenge si sezut tapitat din piele ecologica crem, asa cum sunt cele de pe site-ul Mobila-Ghencea.ro? 



Mobila-Ghencea.ro inseamna calitate, inseamna modern, elegant, comod, fiabil. Mobila-Ghencea.ro inseamna familie si prieteni reuniti, inseamna bun-gust, inseamna o casa amenajata in mod ideal, inseamna "acasa".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu