marți, 29 octombrie 2013

Pavaj in curte


Oricat de mult ne-ar placea sa avem o curte plina de verdeata, de flori si pomisori, intotdeauna vom avea nevoie si de o alee pavata, pe care sa circulam fara teama ca ne inpotmolim dupa fiecare ploaie, fara teama 
ca ramaneam inzapeziti intr poarta si casa, fara teama ca ne prafuim gleznele abia spalate atunci cand pamantul crapa de sete. 

Unii aleg sa toarne ciment dupa doar cateva masuratori, fara sa le pese de estetica. Altii considera ca pavelele infipte in nisip sunt destul de potrivite. Mai exista o categorie de persoane: cei indragostiti de frumos, cei care fac din orice nimic arta. Despre ei vreau sa va spun astazi doua cuvinte. 
Sunt cei ale caror case si curti iti atrag atentia atunci cand te plimbi prin oras, facandu-te sa visezi la ziua in care vei avea casa si curtea ta, sa poti face macar atat cat au facut ei. Sunt cei pe care ii invidiezi pentru simtul lor artistic, pentru creativitatea de care dau mereu dovada. Sunt cei carora ti-ai dori sa le semeni. Sunt cei care si-au facut din pavajul curtii adevarate opere de arta.



2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Din pacate, nu va pot recomanda pe nimeni in Romania. Imaginile sunt preluate de pe pinterest.

      Ștergere