joi, 31 octombrie 2013

Girafa de pe facebook

A pornit ca o joaca si s-a transformat intr-o avalansa. Cei care nu ghiceau din prima raspunsul la o anumita intrebare erau nevoiti sa se pedepseasca singuri, schimbandu-si poza de profil cu poza unei girafe.
Cine s-ar fi gandit ca va lua o asa amploare? Bloggerii participanti la SuperBlog 2013 s-au decis sa isi faca din girafa o mascota care sa ii insoteasca pe drumul greu al acestei competitii. Fiecare dintre noi si-a ales o poza cu o girafa si s-a afisat cu ea pe facebook.
Apoi bloggerilor le-a venit ideea de a face o pagina Garafei Creative, cum au intitulat mascota SuperBlogului. La doua zile a aparut si grupul, ca o urmare fireasca, ba chiar si idei despre ceea ce ar trebui sa faca aceasta girafa. Despre aceste idei voi vorbi cu alta ocazie, cand toate vor fi puse cap la cap. Cert este ca urmeaza ca bloggerii sa se implice activ in diverse probleme sociale, sa intinda o mana de ajutor celor ce au cu adevarat nevoie.
Pana atunci, va las cu cateva imagini. Girafa cu care ma afisez eu pe facebook, ca dovada ca sunt dependenta de cafea:


O parte din grupul Girafelor Creative, asa cum au fost adunate in prima seara:


O girafa draguta, pe care am gasit-o pe net in aceasta dimineata si pe care probabil o voi folosi in curand pe facebook:




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu