marți, 14 iulie 2015

Decoratiuni interioare de la homex

Ma bantuie uneori dor de schimbare si atunci ma simt cuprinsa de o nerabdare incredibila, de un freamat pe care, daca nu as fi atat de modesta, as indrazni sa il compar cu cel descris de Eminescu in poeziile sale. In asemenea clipe incerc sa "vad" in gand ce anume s-ar potrivi colo, ce se poate schimba dincolo, cu ce pot inlocui cutare sau cutare lucru. De cand am planuit sa ne facem singuri cateva piese de mobilier cu atat mai mult simt freamatul acela, dorinta de a avea noi decoratiuni interioare pe care sa le etalez prin casa si cu ajutorul carora sa imi bucur ochii si sufletul. Stiind care sunt "nebuniile" din capul meu, copilul a rascolit in lung si in lat internetul pana cand a gasit obiecte care sa imi placa si care sa imi distraga atentia de la ideea de a le confectiona chiar eu, lucru care ar insemna, in opinia lui, pierdere de vreme, deranj prin casa si eforturi de-a dreptul inutile, fara rezultatele scontate. Dupa ce m-am strambat bine la el, in semn ca nu sunt de acord cu ceea ce crede el despre mine si despre talentul meu de a mesteri decoratiuni interioare, curiozitatea m-a indemnat sa intru pe site-ul homex, locul unde baiatul meu gasise ceva interesant.




De cum am intrat, ochii mi-au cazut pe niste galetuse metalice care semanau bine cu una pe care am avut-o in frageda copilarie, inainte ca plasticul sa devina regele planetei. Mi-ar fi placut mult sa gasesc niste stickere pentru perete care sa aiba ca model niste galetuse de tabla de genul celor din copilaria mea, insa conteaza mai putin in acest moment. Stickerele pentru perete gasite la homex sunt toate placute ochiului, am gasit si un filmulet unde este explicat fiecare pas celor care vor sa isi puna pe perete stickere imi pot comanda si galetusa preferata si, in plus, mai vad 1000 de obiecte dragute si interesante carora le-ar sta bine in casa mea, pe mobila mea cea noua, un fel de in patul meu, pe muzica mea. :) Tot la capitolul decoratiuni interioare am vazut la homex niste corpuri de iluminat tare interesante, modele deosebite de ceea ce exista in restul pietei, avand un abajur metalic perforat la niste preturi foarte mici, asa cum sunt preturile la toate produsele homex. 



In afara de preturi foarte mici, clientii homex mai au o serie de avantaje de luat in seama: 

- GAMA VARIATA (peste 5.500 de articole)
- CALITATATE GARANTATA comercializam doar produse de o calitate superioara
- GARANTIE DE RETUR 14 zile (daca nu esti multumit de calitatea produsele le poti returna si iti primesti banii inapoi)
- GARANTIE pentru toate produsele de 30 zile
- TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 RON

2 comentarii:

  1. Am dat o fuga pe site si... perie de buda, cu suport = 175 lei! Zau ca n-as baga in WC atatia bani. :) De dragute, sunt dragute, nimic de zis - nu periile cu suport, produsele, in general.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le observasem, sincera sa fiu! Si chiar ii spuneam sotului meu zilele trecute ca ar trebui sa schimbam si noi peria de buda. Desigur, nu cu una de 175 lei. :))))

      Ștergere