luni, 18 mai 2015

Ceainic pentru o bucatarie de vis

In urma cu vreo trei ani mi-am redescoperit din intamplare o mai veche pasiune - ceainicele, aceste accesorii de bucatarie care au fost pe nedrept neglijate in ultimele decenii, pe motiv ca sunt depasite. Ei bine, s-a dovedit ca moda vintage ne-a readus in atentie obiecte pretioase, de o gingasie si o frumusete inegalabile. In copilarie am avut un singur ceainic si mi-a fost asa drag, incat l-am luat cu mine cand m-am maritat. O lunga perioada de timp l-am tinut pe post de bibelou in bucatarie, pentru a da o nota vesela incaperii si pentru a-mi incarca sufletul de frumos. Ceainicul meu rosu cu buline albe facea furori printre musafiri. Multi isi aminteau de copilarie, de zilele reci in care se inghesuiau toti in spatiul mic si calduros al bucatariei, de aromele pe care ceainicul le raspandea imbietor si darnic. Am o prietena care, vazand ceainicul meu, s-a indragostit de el si de ideea de a colectiona asa ceva. 

A inceput prin a cumpara unul cate unul mai toate modelele de ceainic existente pe site-ul homeX,
lucru care m-a facut sa o admir si sa o invidiez prieteneste. Bucataria ei are un aspect elegant, usor vintage, dar cu tente moderne. A devenit locul unde ne adunam sambata pentru a savura un ceai aromat si un biscuite proaspat, unde depanam amintiri si jucam carti pana tarziu in noapte. Pe rafturi asimetric montate in perete stau asezate parca la intamplare ceainice cu modele moderne, dar si ceainice cu aspect retro, flancate de vaze cu flori de camp, de pungulite cu diverse ceaiuri exotice, cu carti despre arta ceaiului. Pe scurt, bucataria prietenei mele a devenit un loc de vis, in care orice om se simte in alta lume, o lume curata, frumoasa, eleganta, boema. Este, cu siguranta, ceea ce mi-as dori si pentru casa mea, pentru bucataria mea, pentru sufletul meu avid de frumos.



Daca si voua va place sa aveti casa aranjata cu gust, daca doriti ca bucataria voastra sa devina un loc de vis sau daca aveti de gand sa oferiti prietenilor suveniruri autentice, sfatul meu este sa intrati pe site-ul homeX, sa studiati modelele existente acolo, sa alegeti ceea ce va place, ceea ce credeti ca se potriveste bucatariei voastre sau ceea ce considerati ca le-ar placea prietenilor vostri. Va garantez ca nu veti regreta! Site-ul este usor de folosit, produsele sunt cu adevarat deosebite, iar operatorii raspund foarte prompt solicitarilor de orice fel.


Un comentariu:

  1. am avut mereu o slabiciune pentru ceainice dar nu si pentru ceai :)
    foarte rar pot spune ca simt nevoia unui rasfat cu ceai dar, cu toate astea, am un serviciu de ceai pe care il folosesc, cu tot cu ceainic, pentru cafea :)
    mai foloseam un ceainic vechi din faianta rosu cu buline albe (poate ca semana cu al tau ) pe post de glastra pentru flori la bucatarie :)

    RăspundețiȘtergere