duminică, 24 mai 2015

Evadare din rutina cotidiana

Stiati ca tot mai multe fete tinere aleg sa isi suplimenteze veniturile lucrand la un studio video chat? Probabil ca raspunsul este da, caci accesul la internet ne scoate tuturor in cale suficiente informatii cat sa ne facem o idee despre lumea inconjuratoare, despre alegerile pe care le fac semenii nostri, despre diverse oportunitati, despre absolut orice misca pe acest pamant, daca e sa fim exacti. Nu vreau sa intru acum si aici in discutii despre motivele pentru care fete din intreaga lume aleg sa lucreze in studiouri de video chat, ci doar sa spun ca mare inghesuiala este la www.Studio20.ro, unde o persoana ambitioasa si dezinhibata poate aduna venituri serioase din aceasta munca, avand totodata posibilitatea de a-si face programul pe cat de flexibil doreste. A fost o vreme cand lucrul intr-un studio de video chat era considerat tabu, insa anul 2015 pare sa fie anul schimbarilor. Oamenii sunt mai deschisi la dialog, mai toleranti cu alegerile altora, mai putin rigizi in ceea ce priveste acest domeniu relativ nou, intrat in lume odata cu aparitia internetului.


Din cate am inteles urmarind unele discutii publice, persoanele care aleg sa lucreze intr-un studio de video chat sunt in primul rand cele care nu se tem de gura lumii, care stiu ce vor si lupta pentru asta, cele care stiu si vor sa comunice cu oameni din intreaga lume pe cele mai diverse teme, prin intermediul unor instrumente simple, la care toata lumea are acees: internet, microfon si o camera video. Este adevarat ca aceasta meserie nu e toata doar lapte si miere. Este posibil ca, pe langa discutiile pe cele mai diverse teme, pe langa glume si zambete, fetelor angajate intr-un studio de video chat sa li se ceara sa faca si lucruri care nu sunt pe placul lor, pe care nu ar vrea sa le faca. Din cate sustin fetele care au ales sa imbratiseze aceasta meserie (apropos, oare e trecuta in nomenclator?), dar si cei ce reprezinta studiourile de video chat, nimeni nu obliga pe nimeni sa faca ceva impotriva vointei sale. Fetele sunt libere sa aleaga daca le fac pe plac clientilor care cer lucruri neplacute sau sa ii refuze in cazul cand ele considera ca s-a depasit limita. Sigur ca aceste limite difera de la om la om, imi imaginez eu.

"Diferenta dintre siteurile de socializare (ex: Facebook) si siteurile de videochat consta in plata unei taxe de catre client pentru intretinerea de conversatii si vizualizarea modelului. In general, membrii siteurilor de videochat sunt persoane care simt nevoia sa evadeze din rutina cotidiana, sa se “ascunda” de problemele din viata reala, persoane care nu vor sa dezvaluie celor cunoscuti framantarile sau dorintele lor, oameni care vor sa isi insenineze ziua comunicand cu persoane vesele, cu zambetul pe buze, pozitive.", scrie pe site-ul www.Studio20.ro. Dupa ce am urmarit foarte multe episoade dintr-o emisiune a americanilor, cheaters, pot spune ca da, lumea e plina de oameni care se simt singuri chiar si in relatia cu partenerul, oameni care au fantezii ascunse si care se tem sa discute deschis cu persoana cu care impart casa si masa. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu