joi, 7 mai 2015

Calcatorie de haine in Bucuresti

Am cunoscut candva o persoana care sustinea ca se relaxeaza calcand rufe. Mi s-a parut ciudat in prima clipa. Cum sa iti placa aceasta activitate? Pe mine ma oboseste si ma face sa lesin de cald, iar ca mine sunt milioane de oameni in lume. Mai tarziu mi-am dat seama ca suntem diferiti, ca fiecare om are alte pasiuni in viata. Poate ca ar trebui sa te angajezi la o calcatorie profesionala de haine si rufe, sa le vii in ajutor si celor care se uita cu groaza la teancurile de rufe adunate saptamanal pentru calcat, i-am spus respectivei persoane intr-o zi. Daca mi-a urmat sau nu sfatul, nu stiu. Tot ce va pot spune este ca in Bucuresti chiar exista o calcatorie profesionala care ofera servicii de calcat haine si rufe, la preturi minime si cu livrare rapida, indiferent de volumul comenzii. De ce sa irositi saptamanal atatea ore cu o activitate care nu va aduce nici o placere, cand puteti apela cu incredere la profesionistii de la aceasta calcatorie bucuresti? Stiti si voi ca anumite haine nu pot fi calcate oricum din cauza materialului sau a croielii, ca este necesara mana unui profesionist cu experienta, un om care a facut din pasiunea sa o meserie. 

CalcHaine este exact ceea ce va trebuie:
o afacere de familie care vine in sprijinul omului modern, mereu prea ocupat, mereu traind in graba viata. Cu o experienta de peste 15 ani in calcatul textilelor, CalcHaine va scuteste de efortul pe care il faceti fara nici o placere si va acorda in acest fel timpul liber la care visati in timp ce aburul fierului de calcat va invaluie. Sunand la numarul de telefon 0734 644 644, trimitand un e-mail la adresa SALUT@CALCHAINE.RO sau folosind formularul de pe site va veti bucura de faptul ca toate rufele va vor fi calcate impecabil, cu ajutorul "statiilor de calcat profesionale cu tehnologie OptimalTemp, sigura si eficienta pentru toate tipurile de materiale si mese de calcat cu sistem de aspirare-suflare, ca hainele dumneavoastra sa fie calcate impecabil". Daca luati in considerare si faptul ca preturile sunt foarte mici in raport cu avantajele si calitatea serviciilor oferite de aceasta calcatorie profesionala, veti descoperi ca firma CalcHaine este exact ceea ce va trebuie pentru ca timpul liber sa fie timp liber, iar hainele sa fie calcate impecabil.



Iata care sunt etapele parcurse de rufele dumneavoastra:
-colectarea, care se realizeaza gratuit pentru orice comanda, oriunde in Bucuresti. 
-calcarea hainelor, care va fi facuta dupa necesitati si dupa dorintele clientului- cu sau fara dunga, cu sau fara parfum, cu sau fara apret.
-impachetarea sau asezarea hainelor pe umerase, in functie de dorinta clientului.
-returnarea rufelor, care este tot gratuita, se va face in 24 de ore, la locul si ora specificate de client. 

Consider ca avantajele pe care le puteti avea apeland la serviciile unei calcatorii profesionale de haine si rufe sunt evidente: clientul nu mai pierde timp si energie calcand rufe, mai ales ca nimeni nu detine acasa echipamente profesioniste pentru aceasta activitate, totul se desfasoara extrem de rapid, fara ca dumneavoastra sa va deplasati de acasa, rezultatele sunt pe masura asteptarilor si, ceea ce nu este deloc de neglijat, preturile sunt foarte mici. Asadar, daca locuiti in Bucuresti si doriti sa castigati cateva ore saptamanal, ore pe care sa le petreceti cu familia sau facand ceea ce va place, nu va ramane decat sa apelati la serviciile firmei CalcHaine, pe care eu o recomand din toata inima. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu