sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Rochita frantuzeasca

Mi-am cumparat acum cativa ani o rochita foarte draguta, cu un model vechi, frantuzesc, asa cum imi dorisem in adolescenta, cand am vazut pentru prima data acel volan atasat la rochie,
volan care porneste de sub sold si coboara pana la jumatatea coapsei. Este facuta dintr-un material destul de gros, dar racoros, bun de purtat atat pe timp de vara, cat si iarna. Si pentru ca are un ceva care ma deranjeaza, am decis sa operez mici schimbari.

Eu sunt subtirica, aproape slaba, asa ca aveam nevoie de o rochita marime mica, sa imi vina bine in talie si sa coboare pe picior doar atat cat este necesar pentru a pastra efectul de model frantuzesc. Ceea ce nu imi place la aceasta rochita si la mai toate hainele, in general, este faptul ca nu mi se potrivesc pe umeri, din cauza ca ii am lati, ca de inotator. Daca imi cumpar o bluza sau rochie care imi vine bine intre umeri, imi este larga in talie, iar cele care imi sunt bune in talie ma strang la umeri.

Vara nu m-a deranjat prea tare, insa acum ma tot gandesc sa port rochita frantuzeasca iarna, cu colanti grosi si o helanca pe dedesubt. Dar nu pot face asta din cauza ca rochia are manecute scurte care mi-ar rapi libertatea de miscare. Ce vreau sa fac? Sa descos manecile si sa fac un tiv ascuns pe umeri, in asa fel incat rochia sa imi fie lejera, sa pot purta o bluza pe sub ea. Mi-ar parea rau sa nu o folosesc in aceasta iarna, mai ales ca acel gri al materialului se potriveste de minune cu negrul pe care vreau sa il folosesc la colanti si helanca. Plus niste margelute fine, roz pal si aceeasi nuanta la cercei. Sa imi tineti pumnii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu