joi, 21 noiembrie 2013

Lenjerii de pat

Cand eram domnisoara, bunica imi pregatise un adevarat trusou, ca pe vremuri, pentru mareata zi in care ma voi fi maritat, din care bine-nteles ca nu lipseau lenjeriile de pat de
bumbac, in care ea avea incredere oarba. Tot pe atunci adoram sa caut in lada patului, sa le scot de acolo si sa le pipai, sa imi dau u parerea despre fiecare in parte, incantata ca toate vor fi ale mele cand voi deveni femeie, cand voi avea sotul meu.

Nu ratam nici o ocazie de a ma lauda la prietene cu comoara pe care bunica mi-o pregatea si uneori chiar se intampla se observ priviri invidioase, mai ales din partea fetelor care nu aveau bunici atat de preocupate de zestrea nepoatelor. Este adevarat, nu multi mai tineau la acest aspect, considerat demodat, insa tot atat de adevarat este ca drumul la care pornesti nepregatit e greu. 

Chiar si acum, in anul 2013, tinerilor casatoriti le este mult mai usor sa plece la drum daca au tot ce le-ar putea folosi in casa. Sunt ferm convinsa ca oricarei tinere familii i-ar prinde bine niste lenjerii pat horeca, lenjerii de o calitate deja recunoscuta, bine lucrate si usor de intretinut. Nu mi se pare normal si nici eroic sa pornesti pe drumul vietii "de la cutit si furculita", cand internetul este plin de site-uri care se intrec in ofere, iar printre ele se face remarcat site-ul spre care v-am pus link mai sus.

Daca luam in calcul si faptul ca bumbacul ramane la putere, ca oricate materiale vor mai aparea, lenjeriile de pat cele mai cautate sunt cele din bumbac, atunci stim sigur ca un asemenea cadou facut tinerilor casatoriti este o adevarata comoara. Bine-nteles ca lenjeriile de pat sunt necesare in orice casa, in orice pensiune sau hotel din lume, asa ca sfatul meu este sa intrati pe site, sa vedeti ce va place (sunt convinsa ca va va fi la fel de greu pe cat mi-a fost si mie) si sa faceti comanda. Sarbatorile de iarna bat la usa, deci un motiv in plus sa cumparati acum pentru voi, pentru familie si prieteni, iar daca aveti o pensiune sau hotel, sa improspatati aerul camerelor cu lenjerii de pat noi, de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu