luni, 12 octombrie 2015

Abonamente cafea prin intermediul La Fantana

La Fantana. Un nume care, cel putin pentru mine, nu mai are nevoie de nici o prezentare. Ma voi stradui totusi sa spun cateva cuvinte despre compania La Fantana pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, inca nu stiu despre ce este vorba. La Fantana, companie detinuta de catre fondul de investitii polonez Innova Capital, este cel mai important furnizor de servicii de aprovizionare cu apa de izvor, apa imbuteliata si cafea pentru companii si un distribuitor major pentru Horeca de produse si echipamente pentru cafea. Incepand din anul 2014, aceasta companie asigura cafea pentru afaceri. Ce inseamna acest lucru? Ca orice firma interesata poate primi cafea intr-o formula completa, de la produse cheie si complementare, livrare, service, echipamente, igienizare si pana la training de utilizare acolo unde este cazul. 


Cei care doresc sa isi faca abonamente la cafea au garantia ca La Fantana le va oferi produse accesibile ca necesitate cotidiana (sa fim seriosi... cati adulti isi pot incepe ziua de munca fara sa se bucure intai de o cafea fierbinte, aromata, personalizata?), disponibile intr-un mod care sa le ofere utilizatorilor acea placere mult laudata de catre toti iubitorii de cafea din intreaga lume, de poetii care sustin ca nici o dragoste nu se compara cu cea pe care acest lichid miraculos o trezeste in oameni. Pentru cei interesati, vreau sa amintesc aici si de cafea boabe la fantana, caci este un produs deloc de neglijat. Exista vreun bautor de cafea care sa nu aprecieze asa cum se cuvine celebra si mult iubita cafea Lavazza, amestec de crema consistenta ce lasa in urma un sentiment de beatitudine si-un gust de neuitat. 

Nu uitati acest nume: La Fantana! Veti mai auzi de el, caci din ce in ce mai multe firme apeleaza la produsele si serviciile sale, tot mai multi sunt cei care isi doresc sa fie aprovizionati la birou cu cafea, tot mai multi isi fac abonamente la cafea prin intermediul La Fantana! Tu ti-ai baut astazi cafeaua? Ce fel de abonamente cafea planuiesti sa iti faci, din multitudinea de oferte existenta pe site-ul La Fantana: Adagio, Allegreto, Lyrica, Presto, Rubato, Vivacisimo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu