miercuri, 2 aprilie 2014

Sa vorbim despre web hosting

Ok, sa vorbim, mi-am spus in gand, stiind ca orice om care detine un blog devine, mai devreme sau mai tarziu, ”specialist” in acest domeniu. El, nepotul meu, a avut acum cativa ani un blog,
a scris pe el o perioada, dupa care, in furia adolescentei, l-a sters. Acum s-a decis sa isi faca un alt blog. S-a mai maturizat, are mai multe de spus, o va spune intr-un mod mai profesionist, deci are toate sansele sa isi ridice rapid blogul, mai ales ca va avea si sprijinul meu neconditionat.

L-am privit uimita, dar si admirativ, atunci cand mi-a spus ca nu vrea sa isi faca blog pana cand nu gaseste web hosting, pentru ca doreste sa faca lucrurile ca un profesionist, sa intre in blogosfera cu dreptul si sa impresioneze. Are nevoie de un blog pe domeniu propriu, gazduit asa cum trebuie. Auzisem eu prin blogosfera ca multi folosesc pachete de web hosting de la gazduire.ro, asa ca i-am recomandat sa mearga pe incredere, pe mana prietenilor mei din mediul online, pentru ca ei sunt cel mai in masura sa spuna ce este si ce nu este bun.

Au preturi foarte bune, ofer suport tehnic, ceea ce mie, total atehnica fiind, mi se pare un lucru excelent, ofera resurse mai mult decat suficiente, indiferent ce ar dori omul sa aseze pe blog, ba chiar ofera si promotii pe care nu le-am vazut in alta parte. De exemplu, primele 15 zile de gazduire web sunt gratuite pentru orice persoana care alege unul dintre pachetele de gazduire. O alta promotie ar fi cea cu o luna de zile de gazduire gratuita, oferita atunci cand apar clienti noi, veniti la recomandarea persoanei deja gazduite. Daca ne gandim ca pachetele de hosting sunt potrivite si pentru companiile mari care au nevoie de toate facilitatile gazduire.ro, as spune ca sunt cei mai buni si merita sa fie recomandati. 

Astazi m-am documentat cu atentie, pentru ca nepotul meu vrea ca in weekend sa inceapa treaba in online. Gazduire Web SRL a ajuns sa fie renumita in mediul virtual datorita faptului ca sunt pe piata din anul 2004, au capatat experienta, au invatat sa ofere servicii de calitate si au o infrastructura performanta, datorita tehnologiei de tip Cloud. Compania detine un data center profesional in incinta sediului Gazduire Web SRL, din Bulevardul Pierre de Coubertin, nr 3-5, sector 2, Bucuresti. 

De cum isi lanseaza nepotul meu blogul in online, voi reveni cu amanunte... Sa ii tineti pumnii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu