luni, 7 aprilie 2014

De ce sa alegi vacanta in Turcia

De ce sa alegi vacanta in Turcia? Una ca mine, care nu a vazut inca aceasta tara incarcata de frumos si de istorie, ar alege sa isi faca vacanta in Turcia tocmai pentru a vedea ceea ce altii au laudat in carti, in
filme, pe bloguri sau oriunde altundeva. As alege Turcia pentru ca este aproape de noi, de Romania, pentru ca imi doresc sa vizitez anumite obiective turistice, sa ma bucur de soarele ce lumineaza aceasta tara, sa ma minunez de obiceiurile acestui popor, sa imi incarc bateriile si sa ma intorc cu mii de poze si de amintiri.

De ce aleg altii sa isi faca vacanta in Turcia? Din cate spun ei, aceasta tara functioneaza c un magnet pentru creierul uman: de ai vazut-o o data, vei dori sa o vezi mereu, sa te bucuri de peisaje, de apa, de nisip, de cumparaturi negociate, de moschee fascinante, de tot, tot ce ai intalnit acolo. Din cate am inteles, cei mai multi turisti ce aleg ca tara de destinatie Turcia pentru vacanta ideala, aleg sa mearga cu Murat Turism, agentie deja renumita printre iubitorii acestei tari, situate pe doua continente, amestec de est si vest, de vechi si modern.

Daca m-as decide maine sa aleg din multitudinea de oferte de pe site pentru regiunea Antalya, probabil as fi pusa intr-un impas major. Ce sa alegi, cand fiecare hotel te imbie cu frumusetea sa extraordinara, cand zonele in care hotelurile sunt situate seamana a paradis, cand ceea ce pun la dispozitia turistilor pare un vis mult prea frumos? Ei bine, la o prima ochire, cred ca as alege sa ma bucur de Hotel Titanic Beach & Resort De Lux 5*, construit in 2003 si situat pe plaja cartierului Lara. Ce ma atrage la el? In primul rand forma de vapor, apoi faptul ca oferta este Ultra All inclusive. Doar nu m-as duce sa dorm in cort, nu? Eu prefer sa fiu tratata regeste, macar o samtamana pe an. Voi nu?


Pentru un sejur in Turcia, parca mi-ar placea sa incerc si Istambul, oras incarcat pana la refuz de istorie, despre care am auzit si citit atat de multe. Consider ca este mare pacat sa ajungi in Turcia si sa nu vezi Istambul. M-as caza la Hotel Gran Emin 3*, care m-a fermecat cu imaginile sale, pe care le-am gasit pe site-ul Murat Turism. Hotelul are preturi pentru toate buzunarele, are piscina pe acoperis, este situat langa marea Marmara si la doar 500 m de gara Yenikapi si parcul Yali.



Voi de ce ati alege sa va faceti vacanta in Turcia? V-ar placea sa va cazati la unul dintre aceste hoteluri spectaculoase?

Un comentariu:

  1. Turcia este o destinatie ce are multe de oferit. Pentru familiile ce fac concediul cu cei mici sunt ceva resorturi bine dotate cu aqua parcuri si locuri de joaca, iar ca destinatie de city break Istanbul nu mai are nevoie de nicio prezentare, anul acesta a depasit Parisul ca numar de turisti :)

    RăspundețiȘtergere