duminică, 5 octombrie 2014

Reduceri Black Friday 2014

Daca pana acum Black Friday era perioada in care unii profitau de reduceri pentru a-si cumpara ceea ce le lipsea, anul acesta se anunta a fi diferit, in sensul ca tot mai multi utilizatori de internet isi doresc sa ia cu asalt site-urile ce vor anunta din timp ca au Reduceri Black Friday 2014, indiferent daca au sau nu nevoie urgenta de acele produse. Cand a aparut acest fenomen, reducerile se refereau strict la produse electronice, insa succesul avut i-a convins pe comercianti ca ar fi o idee buna sa extinda reducerile si la alte categorii de produse, de la electrocasnice si pana la carti, de la farduri si pana la ceasuri, de la jucarii si pana la imbracaminte si incaltaminte, de la produse IT si pana la articole pentru casa. 

In cercul meu de prieteni, aproape ca nu e om care sa nu astepte cu nerabdare Black Friday 2014. Unii (foarte putini) pentru ca sustin ca aceste reduceri nu sunt semnificative si vor sa o dovedeasca, iar cei mai multi pentru ca abia asteapta sa isi cumpere lucruri noi pentru in casa, pentru a-si bucura familia sau doar pentru uzul personal, la preturi cu adevarat accesibile oricarui buzunar. Am o prietena care doreste sa isi cumpere niste covorase ovale, tipul acela modern, pufoase si inalte. Sincera sa fiu, asa ceva mi-as dori si eu pentru in sufragerie, insa nu stiu daca exista vreun magazin care face discount-uri la covoare de Black Friday. Voi mai cauta intre timp si revin aici cu un update, in cazul in care mai exista si alte persoane interesate. 

Uimitor pentru mine este faptul ca in anul 2014 reducerile de black friday nu se mai refera doar la produsele amintite mai sus, ci s-au diversificat extrem de mult, cuprinzand si sfera serviciilor de tot felul. Aflu cu uimire si incantare ca doamnele si domnisoarele vor putea beneficia de rasfat pe la diverse saloane de infrumusetare, cu reduceri de pana la 90 % din pretul obisnuit, iar domnii le vor putea oferi cadou iubitelor excursii sau vacante, caci pana si agentiile de turism au intrat in aceasta cursa a reducerilor de black friday. Nu doar atat. Cuprinsi de febra reducerilor, oamenii isi vor putea folosi banii pana si pentru asigurari RCA sau casco, lucru absolut imbucurator pentru o tara in care totul ni se pare din ce in ce mai scump si mai greu de atins.

Deocamdata nu exista nimic concret in privinta acestei zile, astfel ca fiecare magazin, fiecare companie, fiecare comerciant alege sa isi faca propriile reguli. Unii dau startul la reduceri cu trei sau chiar mai multe zile inainte de black friday, altii prelungesc perioada reducerilor cu cateva zile, astfel incat fiecare potential client sa aiba timp sa isi faca cumparaturile dorite, fara teama ca pica site-ul sau ca trece ziua inainte de a finaliza comanda. Mai exista o categorie, cea a comerciantilor care respecta intru totul ziua de black friday si se limiteaza doar la ultima zi din noiembrie a fiecarui an, deci inclusiv in 2014. Important este sa fiti pregatiti si voi de start, sa va decideti din timp care sunt produsele pe care le doriti, sa stiti care sunt magazinele ce aplica reduceri de black friday in 2014 si sa va concentrati pe ceea ce aveti de facut. Nu lasati pe ultima clipa, caci produsele cu adevarat interesante se vand intotdeauna cel mai repede si ar fi pacat sa fi asteptat un an, ca in ziua respectiva sa nu mai apucati sa comandati ceea ce va doriti. Succes la cumparaturi va doresc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu