Am niste castraveti murati... o bunatate! Orice musafir ma lauda pentru ei, caci au iesit excelenti. Dar astazi, cand am stins focul si mi-am pus fasole cu ciolan in farfurie, am decis sa renunt la castraveti, caci nu doream ca vreo aroma straina sa ii scada din efect. Nu am o reteta anume pentru fasolea cu ciolan, daca pentru asta ati intrat pe blogul meu. Toate ingredientele le-am pus din ochi, asa cum fac la aproape fiecare fel de mancare.
Am avut osul ramas de la un ciolan de porc (mai avea ceva carne si sorici) si o jumatate de kilogram de fasole uscata. Le-am fiert mult, pana cand s-a ingrosat zeama si carnea s-a desprins de pe ciolan. Am pus zarzavat mult (ceapa, morcov, pastarnac, ardei capia), cimbru, doua foi de dafin, iar la final marar mult. Pentru cei care chiar doresc sa gateasca asa ceva, voi da reteta completa
la cerere. Pe ceilalti i-as invita la masa, dar ma tem ca trebuie sa se grabeasca, daca vor sa mai prinda ceva. :)))
Culmea, asta am făcut şi eu ieri! :)
RăspundețiȘtergere:))) masa romaneasca frate:)))
RăspundețiȘtergere