luni, 31 martie 2014

Locuri de munca acasa

Cati dintre noi nu viseaza sa scape de sefi, de stresul de la birou si sa lucreze de acasa? Am convingerea ca nu este om care sa nu fi gandit asta macar o data in viata.
Unora chiar le-a reusit, altii inca mai cauta. Pentru cei din a doua categorie scriu astazi. Dupa cum multi dintre cei care ma citesc de mult timp, eu lucrez de acasa de vreo doi ani, timp in care mi-am dovedit mie si am dovedit altora ca se poate, daca iti doresti cu adevarat, daca ai un strop de curaj si foarte multa ambitie.

Cum imi castig banii necesari intretinerii? Simplu! Utilizand blogurile pe care le am, reputatia pe care am castigat-o in online, ajutata de catre prietenii care ma sustin si, mai nou, de oportunitatile oferite de catre cei de la Simple Jobs, de care am aflat la recomandarea unei bloggerite prietene. Mecanismul este foarte simplu: m-am inregistrat pe site, am confirmat contul la primirea e-mailului, apoi am avut ocazia de a vedea joburile prin care pot castiga bani de acasa, aproape fara efort. 

Tin minte ca la inceput, imediat dupa ce mi-am facut blogul, am ramas uimita afland ca as putea scrie recenzii, advertoriale sau chiar simple comentarii si ca as putea fi platita pentru acest lucru. Acum mi se pare ceva absolut normal si ma bucur ca am avur curajul de a intoarce spatele ultimului loc de munca si de a alege sa am propriul meu loc de munca acasa, ca pot lucra si castiga bani stand in pijamale, fumand cat vreau si mai ales fara pic de stres, fara sefi enervanti. 

Pentru cei cu adevarat interesati, vreau sa amintesc ca pe Simple Jobs pot face bani si cei care nu au blog. Linkul de mi sus va duce spre pagina unde pot fi vazute joburile la care puteti aplica, daca doriti sa fiti propriul sef si sa castigati bani. Sigur, pentru asta trebuie sa va faceti intai cont, apoi puteti invita prietenii sa se inregistreze (lucru ce va aduce bani), puteti lasa comentarii pe anumite bloguri (fiecare comentariu aduce bani) sau, daca aveti blog, sa scrieti recenzii si advertoriale. Simplu, nu?

Un comentariu:

  1. Bună,
    Tocmai am găsit site-ul www.simplejobs.ro printr-o căutare şi m-am şi documentat în privinţa ofertei lor. Am vrut să mă înregistrez, însă am constatat că secţiunea de înscrieri este în revizie întrucât, spun ei, încă se lucrează la simplificarea procesului de înregistrare.
    Trag nădejdea că au să-i dea drumul în curând.

    RăspundețiȘtergere