vineri, 28 noiembrie 2014

Lumina de la e-lanterna

Ma mai uit din cand in cand la filme si de obicei raman putin dezamagita de anumite amanunte destul de ridicole din anumite puncte de vedere. In toate filmele de groaza, majoritatea scenelor de actiune se petrec noaptea, la adapostul intunericului. Si ca actiunea sa fie mai intensa, sa aiba un plus de adrenalina, iar personajul negativ, fie el monstru, om sau extraterestru sa aiba un avantaj, intotdeauna victimele nu au lanterne, iar daca au sigur se strica, de parca toti ar fi cei mai mari ghinionisti ai planetei!
Ei bine pe www.e-lanterna.ro gasiti lanterne ce lumineaza la distante mari si au durata de viata foarte mare. Pai daca toate victimele din filmele de groaze ar fi avut astfel de lanterne, cel putin jumatate dintre ele ar fi supravietuit. Vazand tot ce misca pe o distanta de patru sute de metri, nu mai exista riscul de a fugi in directia monstrului. Nu ar mai fi fost luati prin surprindere asa de usor, dar probabil nici filmele nu ar mai fi fost la fel de interesante.
Insa pana acum am vorbit despre filme, dar aceste lanterne sunt foarte folositoare la vanatoare, pentru ca oamenii nu au vederea la fel de dezvoltata ca a animalelor, iar intunericul poate face diferenta dintre a fi vanat sau vanator! Cu o astfel de lanterna avantajul este de partea ta chiar si pe timpul noptii sau poate ca ar fi mai bine sa spun, mai ales pe timpul noptii. Lanternele de vanatoare au fost alese special pentru a rezista cu succes la reculul armelor de foc.Pentru ca nu toate animalele vad mai bine pe timpul noptii decat pe timpul zilei. Pe e-lanterna puteti gasi si lanterne potrivite pentru camping sau alte activitati outdoor. Tot acolo mai puteti gasi mini lanterne EDC, lanterne tactice, lanterne frontale, lanterne IR/UV, acumulatori sau incarcatoare sau alte accesorii, dar probabil cele mai importante sunt lanternele pentru Search & Rescue sau mai bine zis pentru cautarea si salvarea celor ce au nevoie. Toate sunt de o calitate foarte buna, cu garantie si durata de viata mari, cu vizibilitate pe distante foarte mari. Livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc doua sute de lei si se poate face returul produselor in zece zile.
Acestea fiind spuse, va las sa va delectati privirea cu produsele de calitate pe care le veti gasi pe e-lanterna si sa profitati de avantajul si aerul de profesionist pe care il ofera aceste lanterne!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu