miercuri, 26 noiembrie 2014

Bijuterii cu diamante

Pe vremea cand eram copil, acum multi, multi ani, despre diamante se vorbea rar, iar atunci cand se intampla, sesizam in glasul oamenilor un soi de respect vecin cu divinizarea. Neavand prea multe surse de informare, nici macar nu stiam cum arata diamantele, pana cand nu am vazut primul film in care niste hoti furasera un saculet plin cu bijuterii minunate, puse in valoare de niste diamante ce straluceau precum soarele. Atunci am inteles, partial, obsesia si respectul oamenilor pentru diamant. Mai tarziu, dupa ce am crescut si am inteles mai bine cum stau treburile in viata, diamantele au devenit in ochii mei un fel de emblema a rafinamentului, a bunului gust, a elegantei si, de ce nu?, a bogatiei. Pentru cei care inca nu stiu, diamantul este un mineral, o piatra pretioasa cu o duritate foarte mare, motiv pentru care poate fi slefuit numai cu pulbere de diamant.


O bijuterie cu diamant reprezinta, in ochii celorlalti, poate cea mai frumoasa podoaba pe care cineva o poate purta. Intotdeauna va impresiona, va impune respect si va atrage atentia asupra posesorului/posesoarei. Diamantul, lasat singur, probabil nu va atrage nimanui atentia, caci va sta ascuns intr-o cutie cu bijuterii. Insa incrustat intr-un inel bine lucrat, la un colier elegant sau intr-o brosa fina, diamantul va straluci cu toate fatetele lui, se va putea spune despre ea ca despre printesele din povesti "la soare te poti uita, dar la ea ba". Haideti sa fim cinstite, doamnelor, si sa recunoastem ca nici macar una dintre noi nu a trecut prin viata fara sa isi inchipuie, macar o data, ca participa la un bal sau orice alta petrecere selecta impodobita cu diamante.  Sa recunoastem ca fiecare femeie din lume si-a dorit sa primeasca un inel de logodna cu diamante, iar mai tarziu, la nunta, sa poarte cea mai frumoasa bijuterie din lume, evident una cu diamante.



Candva, toate aceste lucruri pareau a fi doar visuri de femei si atat. Astazi nu mai este chiar atat de greu sa primesti un inel cu diamant, insa putini barbati inteleg dorintele femeilor si chiar mai putini fac eforturi pentru a le implini, pentru a aduce pe chipurile iubite acel zambet mare, stralucitor, de neconfundat. Da, domnilor, poate ca alta ar fi viata noastra si altfel v-am privi daca ati citi blogurile noastre, daca ati intelege ca, asa cum voi va doriti o masina performanta, eventual tunata, tot asa si noi avem visurile noastre, dorintele noastre ascunse de a fi privite si tratate ca niste printese, de a purta, macar dupa logodna, un inel superb cu diamant sau pe frunte, in ziua nuntii, o diadema care sa isi rasfranga razele calde si luminoase pe chipurile pline de sperante, pentru ca fericirea noastra sa fie deplina.



Daca tu, cititorule, te regasesti undeva, in aceste randuri, fie ca esti femeie sau barbat, daca te-ai intrebat vreodata de unde ai putea lua un inel, o bratara, un pandativ, o pereche de cercei, o verigheta, un colier, toate cu diamante, raspunsul il vei gasi tot la mine, in acest articol. Royal Diamante este pe piata diamantelor de peste 35 de ani. Toate bijuteriile se fabrica in Londra, in house. Este suficient sa iti doresti cu adevarat, din toata inima, si visul se poate implini, spune o vorba din batrani. Haideti sa facem ca visurile femeilor sa devina realitate, ca zambetele lor sa straluceasca precum diamantele si veti vedea ca viata poate deveni mult, mult mai frumoasa atunci cand fiecare dintre noi va purta inele cu diamante.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu