duminică, 23 noiembrie 2014

Ce inseamna ofertele last minute

Noi suntem romani, noi suntem romani, noi suntem aici pe veci stapani..., dar cat mai avem de gand sa traim incorsetati in temeri nejustificate si in idei preconcepute, fara sa gandim? Ne plangem ca nu avem destui bani pentru a calatori oriunde ne-am dori, iar cand ni se iveste ocazia sa o facem ca bani putini, prin last minute, in loc sa profitam de oferte, ne intrebam din ce motiv preturile sunt atat de mici, ce smecherii se ascund la mijloc. Da, asa e invatat romanul, se vada lucruri necurate la tot pasul. Doamnelor si domnilor, voi, toti cei care vreodata ati visat la calatorii prin lumea larga si nu v-ati permis acest lux, aflati de la mine ca nu mai este un lux sa calatoresti, sa iti faci vacantele in strainatate.

Intreaga Europa folosest serviciile last minute de foarte multi ani si doar noi, romanii, am ramas codasi la acest capitol. Totul din cauza neincrederii si neinformarii. Ce inseamna last minute?
se intreaba multi, dar prea putini se obosesc sa caute si raspunsul. Ofertele last minute sunt acele oferte puse la dispozitia clientilor de catre agentiile de turism in ultima clipa (cu trei, patru zile inainte de expirare), la preturi reduse cu pana la 40 % sau chiar mai mult. Nu este nici o smecherie la mijloc. Agentiile de turism scot pe piata vacante spre diverse tari, orase, zone, cu detalii bine stabilite din timp: destinatie, mijloace de transport, cazare si servicii. Toate acestea nu mai pot fi schimbate pe parcurs, insa uneori nu se ocupa toate locurile.

Agentiile de turism, pentru a nu lucra in pierdere, daca nu reusesc sa vanda la timp aceste vacante, prefera sa le scoata la vanzare in ultimul minut, la preturi mult reduse, lucru extrem de profitabil pentru cei care isi doresc sa calatoreasca spre diverse destinatii si se pot descurca sa isi aranjeze lucrurile rapid (liber de la serviciu, bagaje, cainele/pisica cazati undeva sau gasit persoana care sa ii ingrijeasca pe o perioada de cateva zile, etc). Singura problema legata de ofertele last minute este ca sunt epuizate rapid, in cateva minute de la anuntarea lor, de catre cei care stiu deja ca la mijloc nu e nici o inselatorie, ci o oportunitate de a vedea lumea intreaga cu bani putini, undeva la jumatate fata de pretul initial al vacantei.

Romanii trebuie sa inteleaga un lucru: folosindu-se de ofertele last minute, asa cum fac toti europenii civilizati, au posibilitatea de a pastra in portofel/pe card mai multi bani, bani ce vor putea fi folositi pentru a vizita diverse obiective turistice, pentru a achizitiona produse sau servicii gasite prin strainatate, cadouri pentru familie, prieteni si colegi, pentru a testa diverse mancaruri exotice sau orice altceva si-ar mai putea dori un turist. Poate ca acum va intrebati cum ati putea afla in timp util de ofertele last minute puse la dispozitia clientilor de catre agentiile de turism. Raspunsul este foarte simplu: abonandu-va la site-urile lor, dand like paginilor de facebook, urmarind agentiile prin orice retea de socializare.

Acum, ca ati aflat ce inseamna oferte turistice last minute  si ati inteles ca inseamna, pur si simplu, vacante minunate la preturi foarte mici, tot ce va ramane de facut este sa stati conectati la internet si sa urmariti toate ofertele pe care agentia de turism Genius Travel le pune la dispozitia celor interesati in anul 2014, dar si pentru viitor, caci oricand e loc de mai bine, oricand e de preferat sa achizitionati vacante la preturi de last minute. In aceasta perioada, Genius Travel are oferte last minute spre destinatii din intreaga Europa, dar si spre tari cu adevarat exotice, la care fiecare roman a visat macar o data in viata: Zanzibar, Republica Dominicana, Thailanda, Maldive, Kenya, Cuba, Emiratele Arabe Unite, Maroc sau Mexic. 

Si, pentru ca am amintit de Maldive, va las cu cateva fotografii care sa va arate ce locuri minunate exista in lume si sa va aminteasca faptul ca puteti ajunge acolo profitand de ofertele last minute. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu