joi, 20 noiembrie 2014

Felicitari de La multi ani lucrate manual

Multa lume se intreaba cum se fac felicitarile de La multi ani lucrate manual. Raspunsul este simplu, dar si greu in acelasi timp. Fiind lucrate manual, felicitarile de la multi ani sunt piese unicat, deci pentru fiecare model in parte ar trebui date separat detalii despre etapele prin care se trece pentru a ajunge la rezultatul final. Pe celalalt blog am pus descrierea unei felicitari manuale de La multi ani pentru sarbatorile de iarna, asa cum o faceam eu in copilarie, pe vremea lui Ceausescu. Nu s-au schimbat prea multe de atunci, ba chiar as putea spune, fara sa gresesc, ca astazi felicitarile de la multi ani lucrate manual se fac mai simplu si arata mai simplu, doar ca se numesc felicitari handmade.





Este necesar sa aveti un carton frumos colorat, pe care sa il pliati in doua. 
Partea de deasupra a felicitarii (fata cartonului) va fi cea frumos ornata. Puteti lipi imagini sugestive in functie de motivul pentru care trimiteti felicitarea, puteti lipi fundite, un fir de beteala, pene, frunze sau flori uscate, bucatele de material taiate in diverse forme, cifre decupate din hartie, snur de martisor, puteti incerca sa coaseti margele.
Tot partea din fata a felicitarii de La multi ani poate fi decupata pe latura din dreapta sau chiar pe mijlocul cartonului, pentru a capata un aspect inedit.
In interior puteti scrie La multi ani!
folosind un tub de lipici pe post de carioca, pentru ca deasupra sa lipiti margelute care sa capete forma literelor, hartii colorate sau sclipici obtinut dintr-un globulet de sticla pisata.
Nu uitati ca o felicitare de La multi ani! prea incarcata nu are un efect spectaculos, ci deranjeaza privirea. 
Folositi-va imaginatia si materialele pe care le gasiti prin casa! Mai mult decat priceperea, la felicitarile de la multi ani lucrate manual este apreciat gestul, migala cu care s-a muncit, bucatica de suflet care a fost pusa in conceperea felicitarii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu