luni, 26 mai 2014

Consultanta financiar bancara gratuita si francize de la AVBS Credit

Parintii mei, acum foarte multi ani, au facut un credit bancar serios, cu ajutorul caruia au cumparat un apartament cu patru camere, intr-o zona a orasului unde totul era nou, abia construit. Pe atunci, nu stiu daca statul sprijinea in vreun fel tinerii casatoriti, si nici firme de consultanta in domeniul financiar bancar nu stiu daca existau in tara noastra. Au facut totul de capul lor, asa cum au considerat ca ar fi mai bine si au avut noroc ca totul sa mearga bine. Astazi, pentru cei care doresc sa achizitioneze o casa facand un credit bancar,
Statul Roman garanteaza creditul in proportie de 50 %, prin Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si 50% de banca finantatoare, ceea ce mie personal mi se pare un lucru foarte bun.

Sigur, vorbim aici despre Creditul Prima Casa, program ce se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 18-70 de ani, care nu detin o proprietate exclusiva, o proprietate impreuna cu partenerul de viata (sot sau sotie) sau care au o proprietate exclusiva impreuna cu sotul (sotia), avand o suprafata mai mica de 50 m patrati, achizitionata in afara programului Prima casa. Atata timp cat pot face dovada veniturilor pe care le au, pot aplica pentru acest program toate persoanele care au contracte individuale de munca, pensii, chirii, profesii liberale, drepturi de autor, indemnizatii de conducere sau de cenzori, dividende etc. Costurile standard pentru Prima casa difera de la o banca la alta, insa raman asemanatoare oricarui alt credit bancar. 

Indiferent de banca ce finanteaza creditul Prima casa, comisionul anual de gestiune destinat FNGCIMM este de 0.49%, aplicabil la jumatate din valoarea creditului/an, iar depozitul colateral este de 3 rate de dobanda. Am niste prieteni de familie care, apeland acum cativa ani la firma de consultanta bancara AVBS Credit, au reusit sa aplice la programul Prima Casa si s-au mutat intr-o zona rezidentiala a orasului, intr-o casa cu etaj, de o eleganta rara. De la ei am aflat care sunt avantajele creditului Prima Casa, asa ca m-am decis sa le astern pe blog, pentru cazul in care cineva ar dori sa afle mai multe amanunte, caci un asemenea pas nu face nimeni fara a se documenta temeinic in prealabil. 

-perioada de acordare a creditului este intre 60 si 360 de luni
-creditul Prima Casa se face in moneda nationala, RON
-suma maxima acordata este de 57.000 EUR echivalentul in LEI pentru imobilele vechi (autorizatie de constructie emisa inainte de 22.02.2010) si de 66.500 EUR echivalentul in LEI pentru imobilele noi (autorizatie de constructie inainte de 22.02.2010)
-avansul pe care viitorii proprietari trebuie sa il dea este de minim 5 % din valoarea casei ce va fi achizitionata
-timpul de aprobare a dosarului de finantare este foarte mic, in jur de 5 zile de la data depunerii
-dobanda este una variabila (in functie de indicii valutari care se schimba din 3 in 3 luni), si este raportata la profilul clientului
-comisionul de acordare este de 0 %
-exista si posibilitatea ca unica garantie a creditului sa fie tocmai ipoteca pe imobilul achizitionat (exact cum au procedat parintii mei)
-perioada de creditare este de maxim 30 de ani.



AVBS Credit reprezintă o companie care oferă servicii în mod absolut GRATUIT celor care sunt interesați de obținerea unui credit bancar, fie el Prima Casa, refinantare, credit de nevoi personale, card credit sau Credit IMM. ”Când spunem AVBS spunem seriozitate, etică, profesionalism, motiv pentru care este foarte important pentru noi ca toți cei care sunt sub umbrela AVBS să manifeste constant aceste valori.” Domeniul financiar bancar reprezinta o adevarata jungla pentru cei mai multi dintre noi, plina de hatisuri prin care cu greu ne putem descurca. Tocmai din acest motiv, sfatul meu este sa nu va aventurati singuri in solicitarea unui credit, mai ales ca nu va costa absolut nimic sa apelati la specialistii de la AVBS Credit, care se vor concentra pe nevoile voastre, vor pastra standarde etice solide si vor oferi solutii bancare ireprosabile, gasind solutia ideala, care sa se potriveasca perfect cerintelor voastre. 

Totodata, AVBS Credit deține 47 de francize MASTER în cadrul cărora lucrează peste 300 de consultanți financiari si continua sa ofere francize GRATUIT celor care doresc sa isi deschida o afacere in domeniul consultantei financiare. ”Franciza reprezintă un contract prin care o firmă de prestigiu, ce deține o gamă de produse sau servicii ce și-au dovedit în timp succesul comercial, autorizează un francizat să utilizeze marca și metodele proprii de organizare a afacerii. În urma semnării contractului, francizatul este de acord să funcționeze conform condițiilor contractuale, iar în schimb, francizatorul se angajează să-i acorde francizatului sprijin și asistență pe întreaga perioadă contractuală.” Bine-nteles ca cei care doresc o asemenea franciza trebuie sa indeplineasca anumite conditii:
-sa detina cetatenie romana
-sa aiba o experienta indelungata in domeniul bancar sau in cadrul unei firme de intermedieri credite.

AVBS Credit a investit in aplicatiile pentru smartphone-uri Android sau iOS, pentru a fi in permanenta aproape de clienti, pentru a raspunde imediat nevoilor pe care acestia le au, pentru a-i tine la curent cu noutatile din domeniul financiar bancar. Aplicatia AVBS Credit, venind ca o revolutie in domeniu, poate fi utilizata intr-un mod foarte simplu de catre oricine și-ar dori să aplice pentru un credit direct de pe telefon. Este necesar doar să descărcați aplicația AVBS Credit și să introduceți codul unic 0001, pentru a fi la curent cu tot ceea ce apare nou în domeniul financiar bancar, pentru a face un credit oricând și oriunde ați dori, căci acesta a fost motivul pentru care compania a investit în această aplicație: dorința de a fi permanent în contact cu clienții. Respectandu-si clientii, oferindu-le conditiile necesare, punandu-le la dispozitie canale informative usor de accesat si brokeri cu experienta, care cunosc ofertele existente pe piata bancara, care stiu sa intocmeasca un dosar de credit, sa il depuna si sa urmareasca pas cu pas procesul de aprobare a creditului, AVBS Credit se face remarcata si apreciata ca fiind cea mai serioasa firma de consultanta financiar bancara. 



O alta noutate, ce dovedeste transparenta AVBS Credit si deschide o fereastra spre aceasta lume complicata, este programul de tip Big Brother, cu ajutorul caruia ii puteti urmari la lucru si in pauze pe consultantii AVBS Credit, accesand pagina lor de facebook. Va sfatuiesc sa il urmariti, caci veti vedea o alta fata a lumii bancare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu