marți, 3 iunie 2014

Festivalul Drumetii montane

In perioada 01-03 august 2014 esti asteptat sa cutreieram impreuna tinutul RETEZATUL MIC-OSLEA, in cadrul FESTIVALULUI ”DRUMETII MONTANE”, organizat de Asociatia ”Drumetii Montane” & Jnepenii, ca etapa in cadrul Competitiei Nationale de Turism Sportiv  ”Stafeta Muntilor”.
Tabara de corturi va fi amplasata la Complexul Turistic Cheile Butii, asezat la poarta sudica de intrare in Parcul National Retezat.
Ajuns la cea de-a treia editie, Festivalul ”Drumetii Montane”
se reinventeaza si aduce in acest an un nou concept, fiind un eveniment de turism montan, ce cuprinde sapte categorii de concurs, astfel incat fiecare dintre noi sa se regaseasa intr-una dintre acestea.
Ne adresam sportivilor de elita, pentru care am pregatit un traseu ce porneste de la aproximativ 900 m altitudine, urca pana la 2014 m si coboara la 1180 m, fetelor ambitioase si competitive, juniorilor plini de entuziasm, veteranilor ce aduc amintiri din muntii vremii, celor care vor sa se bucure de frumusetea muntilor si bucuria competitiei in timpi turistici – pentru care am pregatit categoria OPEN, copiilor pe care dorim sa-i educam intr-un spirit verde.
Noutatea o reprezinta categoria FAMILY, unde membrii aceleiasi familii (obligatoriu un copil cu varsta de maxim 13 ani impliniti), au de infruntat impreuna probe precum: cunostinte turistice, parcurgerea unui traseu tematic si orientare sportiva.
Pentru ca vara se apropie, nu-ti face alte planuri pentru inceputul lunii august, acceseaza www.festival.drumetiimontane.ro, inregistreaza-ti echipa si vino sa pasesti in tinutul povestilor fascinante  despre flacai viteji, domnite suave, haiduci, zmei inaripati, dinozauri pitici ... savureaza tot ce te inconjoara si vei fi un castigator! 
Orice persoana indiferent ca doreste sa participe in cadrul activitatilor sau pur si simplu sa faca o plimbare de weekend este asteptata de catre organizatorii festivalului.
Anul acesta se vor oferi premii consistente asigurate de sustinatorii evenimentului: Ch-Center Hosting, Dwyn.ro , Leichmann Weifert Group Romania, Doppelherz, Vitalis Group, Auro Media, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Mobila Dalin, Apollomod Distribution, Piticlic, IBU Publishing, O & R Bacau, Mozartinno, Belkin, Craimont, ListaFirme.ro, Elmo-Print, A-Z Cursuri, Hotel Pestera, Xventure.net, MagazinulArtistilor.ro.
Multumim partenerilor: Uniunea Nationala a Studentilor din Romania,  Complexul Turistic Cheile Butii, Parcul National Retezat, Regia Nationala a Padurilor Romsilva.
In anul 2014 fa o ascensiune  la 2014 m, pe varful Piatra Iorgovanului, locul de odihna al invingatorilor!
Activitatile din cadrul acestui festival sunt gratuite, mai multe detalii pe www.festival.drumetiimontane.ro .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu