sâmbătă, 7 iunie 2014

De ce sa cumperi piese auto online?

Daca te-ai intrebat vreodata de ce este mai bine sa cumperi piese auto online si ai gasit prea putine raspunsuri, vreau ca astazi sa iti expun motivele pentru care cei mai multi dintre cunoscutii mei fac acest lucru. Sa presupunem ca ai o masina Dacia Logan. Din cand in cand, ai nevoie sa schimbi anumite piese la ea, ca la oricare alta masina. De ce sa iti pierzi timpul prin tot felul de magazine, cand exista, la doar un click distanta, posibilitatea de a comanda orice Piese auto Logan
doresti, ce iti vor fi livrate acasa in doar 24 de ore (inclusiv sambata)?

Trebuie sa stii ca toti oamenii de afaceri, adica tocmai cei ce stiu sa faca bani si sa pretuiasca banul, isi comanda piesele auto online, caci de cele mai multe ori le pot gasi cu pana la 70 % reducere, ceea ce inseamna ca vor avea un castig substantial fara sa depuna nici un efort. De ce nu ai face acelasi lucru? Te intrebi in sinea ta cum de magazinul online isi permite sa faca asemenea reduceri la Piese Logan? Gandeste-te la faptul ca, fiind un magazin virtual, nu plateste nimanui chirie, nu are cine stie ce adaosuri comerciale, asa ca isi poate fideliza mult mai usor clientii, facandu-i sa revina cu incredere, ori de cate ori au nevoie sa mai schimbe cate o piesa la autoturismul Logan. 

Timpul, de care ne plangem toti ca pare tot mai scurt, trebuie valorificat la maxim. O comanda online, facuta pentru a cumpara Piese Dacia, nu dureaza mai mult de cinci minute, mai ales ca magazinul online de piese auto AutoHut este atat de bine structurat. Doar cinci minute! Aminteste-ti cat timp ai pierdut ultima data, cautand prin oras diverse piese auto pentru Loganul tau si compara. Apoi intra pe site-ul AutoHut, observa cum toate piesele sunt ordonate pe categorii, astfel incat sa poata fi usor gasite si asezate in cosul de cumparaturi virtual. 

Nu uita ca stocurile de piese auto din magazinul online sunt mult mai numeroase decat in magazinele traditionale sau in service-uri, deci stii sigur ca, orice piesa auto ai dori, ea se regaseste pe site si poate fi comandata in orice moment. Piesele pot fi cumparate si in rate, daca doresti sa iti ramana bani pentru vacanta sau pentru altceva. Nu se percepe nici un fel de dobanda, lucru care mie personal mi se pare extraordinar de avantajos. 

Chiar si cei care nu se pricep prea bine la ceea ce tine de service auto isi pot face cumparaturile online, caci AutoHut ofera, printre altele, si consultanta profesionala. Una dintre prietenele mele, posesoare de Dacia Logan, chiar a profitat de cateva ori de acest ajutor, atunci cand a avut nevoie. Fiind femeie, nu se pricepe chiar bine la ceea ce se ascunde in interiorul masinii, asa ca a cerut sfaturi si informatii de la specialistii AutoHut, pentru a fi sigura ca ceea ce comanda este exact piesa (piesele) de care avea nevoie. 

Consider ca toate aceste motive sunt mai mult decat suficiente pentru a te convinge si pe tine sa pretuiesti banii si timpul, sa profiti de faptul ca tehnologia moderna ne permite sa facem totul de acasa, fara batai de cap, in siguranta, fara efort si intr-un timp extrem de scurt. Toate piesele auto Logan de folosinta indelungata din magazinul online AutoHut sunt noi, in ambalaje originale, beneficiaza de garantie (Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii planetare, elemente de caroserie, elemente de directie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor în miscare.). 

Daca iei in calcul si faptul ca, in conformitate cu prevederile OG 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008: “Consumatorul (conform legislatiei in vigoare, consumator este orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care cumpara, dobandesc, utilizeaza sau consuma produse ori servicii in afara activitatii lor profesionale), poti returna produsele in termen de 10 zile lucratoare, consider ca nu mai exista nici un motiv pentru care sa pierzi vremea prin magazinele traditionale, cand magazinul online AutoHut este doar la un click distanta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu