joi, 1 mai 2014

Anunturi auto

Florina l-a cunoscut pe sotul ei pe cand lucra in Spania, la o cafenea, acum vreo zece ani. Ea tanara si cuminte, el copt si grijuliu, au format de la inceput o pereche de invidiat. Fiecare dintre ei avea ceva bani pusi deoparte,
iar in cei zece ani care au trecut de atunci au reusit sa mai puna ”la saltea” un teanc de bani, caci sunt oameni ce stiu sa faca economie si sa isi dramuiasca banii castigati. 
De curand s-au decis sa se mute in Romania, sa isi deschida o afacere in Bucuresti si sa incerce o alta abordare a vietii. Au facut mii de acte, au inchiriat spatiul necesar, si-au cmparat o casuta eleganta si au pornit pe noul drum. In scurt timp au avut nevoie de un angajat care sa mearga prin tara, insarcinat cu diverse afaceri, iar pentru asta s-au decis sa ii cumpere o masina de serviciu.

Au studiat diverse anunturi auto pe internet, caci ce poate fi mai comod, in acest secol grabit, decat sa rezolvi totul de acasa, cu doar cateva clicuri? Ca vrei sa cumperi sau sa vinzi o masina, un site de anunturi auto te ajuta sa rezolvi totul fara pic de efort. Chiar asa a fost si la ei. Au intrat pe site, au selectat criteriile care ii interesau (marca, model, pret, an de fabricatie, kilometri, caroserie, localitatea unde se afla masina) si au apasat butonul de afisare. 

Prin fata ochilor li s-au perindat masini de toate culorile, la preturi mai bune sau mai putin bune, iar lor nu le-a ramas decat sa o aleaga pe cea mai potrivita. Nu a fost chiar usor, caci vazusera multe masini bune, care se incadrau in cerintele si posibilitatile lor, dar intr-un final au ales un Opel Astra cu doar 66500 km la bord, ce arata foarte bine si se potrivea perfect nevoilor pe care ei le aveau. 

Anunturi auto Vitan-auto.ro

Multi dintre cunoscutii lor s-au intrebat, atunci cand ei au cumparat masina de pe un site de anunturi auto, de ce nu au ales sa cumpere o masina noua, daca tot aveau bani. Raspunsul este la indemana oricui are urechi de ascultat. Afacerea lor era la inceput de drum, exista riscul sa nu mearga, iar masina aleasa de ei functioneaza la fel de bine ca si una noua, cu singura diferenta ca are un pret mult, mult mai bun. De ce sa risipieasca banii, cand i-ar putea investi in altceva, folosindu-se de masina ce arata atat de bine? Statisticile spun ca romanii au cumparat in ultimii ani de doua ori mai multe masini second hand, fata de masini noi. Voi ce ati fi ales? http://ro.wikipedia.org/wiki/Industria_auto_din_Rom%C3%A2nia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu