miercuri, 28 aprilie 2021

Suplimente pentru potenta si virilitate la barbati

Suplimente pentru potenta si virilitate la barbati



Exista in Romania o jena inexplicabila de a vorbi despre problemele de potenta si virilitate cu care unii barbati se confrunta. Eu nu pot intelege de ce oamenii se rusineaza sa vorbeasca despre asta, la fel cum nu pot intelege de ce (tot) oamenii rad cand aud despre orice subiect legat de potenta si virilitate.

Este o problema de sanatate serioasa, care poate afecta viata barbatului atat fizic, cat si pihic. Sa razi de asa ceva e ca si cum ai rade auzind ca o persoana are diabet, cancer sau cine stie de alta boala. E deplasat, de prost gust, grotesc.

Pentru orice problema de sanatate, chiar si pentru problemele de potenta si virilitate, barbatii ar trebui sa mearga urgent la medic pentru a afla daca este vorba de ceva pe fon fizic sau psihic si pentru a primi tratamentul adecvat.

Pe piata exista o multime de suplimente pentru potenta si virilitate la barbati. 

Despre cateva dintre ele voi vorbi astazi si sper sa le fie de folos celor care se confrunta cu aceasta problema. Va rog totusi sa mergeti intai la medic pentru a face analizele potrivite si pentru a cere sfatul doctorului inainte de a lua orice fel de suplimente.

Toti cei care cumpara de pe acest site primesc o reducere de 10% la prima comanda, acces la promotii exclusive (au foarte des asa ceva), plus cadou revista magazinului.

Viril Strong - o formula originala, completa, 100% naturala, de cea mai inalta calitate, cu efect in stimularea erectiei. Combinatia sinergica a celor mai concentrate extrase din 9 plante (Coltii-babei, Maca, Fo-Ti, Branca-ursului, Damiana, Goji, Muira puama, Ginseng indian/ Ashwagandha, Ginseng Siberian), toate dovedite stiintific pentru proprietatile de sustinere a virilitatii, stimularii erectiei si placerii sexuale intense.

VIRIL Strong este o formula completa, inovatoare, cu efecte afrodiziace:

-creste dorinta sexuala


-erectia este ferma


-durata actului sexual se prelungeste.


-combate disfunctia erectila


-previne ejacularea precoce


-amplifica placerea sexuala


-creste nivelul performantelor sexuale si calitatea actului sexual


-creste nivelul de satisfacere al ambilor parteneri

Branca Ursului - Afrodisiac natural. Creste potenta masculina. Fertilitate pentru ambele sexe.
Cunoscuta traditional sub denumirea de „ginseng romanesc” sau „Planta dragostei”, Branca Ursului (Heracleum sphondylium) are puternice proprietati tonice sexuale si energizante, fiind apreciata atat de catre femei, cat si de catre barbati pentru beneficiile sale deosebite aduse sanatatii, ajutand la imbunatatirea actului intim.

Desi Branca Ursului creste in majoritatea zonelor montane si sub-montane ale Europei, traditia romaneasca ii acorda un loc deosebit de important in randul plantelor cu rol terapeutic. De sute de ani, planta perena este utilizata ca afrodisiac, remediu in afectiuni ginecologice, fertilitate si impotenta.



Masculin Potent - Formula unică se adresează bărbaţilor, pentru stimularea naturală a potenţei şi creşterea performanţelor sexuale. Oferă senzaţia de putere, forţă şi virilitate prin descătuşarea energiilor sexuale şi a masculinităţii. Creşte puternic energia şi vitalitatea. Îmbunătăţeşte viaţa sexuală prin intensificarea libidoului, a dorinţei sexuale şi a senzaţiilor resimţite. Plăcerea este mai îndelungată şi mai intensă datorită proprietăţilor plantelor din compoziţie. 

Ginsengul siberian şi tongkat ali cresc energia, vigoarea sexuală, calitatea erecţiei şi nivelul de testosteron. Tribulus şi poligonum cresc durata erecţiei, irigarea cu sânge a zonei genitale şi ajută organismul să reziste la efort fizic intens. Maca stimulează intens libidoul, plăcerea resimţită, durata erecţiei şi nivelul de testosteron. Se adresează atât bărbaţilor cu o viaţă sexuală normală, cât și pentru ameliorarea disfuncţiilor sexuale ușoare și moderate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu