espressocafe.ro

vineri, 25 iunie 2021

Ulei autobronzant pentru bronz intens - pareri

 Ulei autobronzant pentru bronz intens - pareri

Am scris astazi pe celalalt blog un articol despre cum ar trebui sa se pregateasca femeia pentru sezonul de vara si am recomandat acolo cateva produse din gama Eveline Cosmetics. As vrea sa aprofundez ideea si sa vorbesc mai pe larg despre un ulei autobronzant pentru bronz intens - pareri adunate de la prietenele mele care l-au folosit. 

Ulei cu efect de bronz pentru corp Eveline Cosmetics Brazilian Mist Face & Body

Uleiul acesta poate fi folosit pe timpul iernii, daca vrei sa arati ca si cum ai fi proaspat bronzata, dar si pe timpul verii, daca nu ai timp sau resurse sa mergi la plaja. Sau, daca locuiesti, ca mine si ca prietenele mele, intr-o tara unde soarele nu este prea darnic, iar apa marii iti ingheata sangele in vene. 

Ei bine, prietenele mele l-au folosit si va voi spune imediat ce parere au despre acest ulei autobronzant pentru bronz intens. Va voi spune si parerea mea, caci le-am vazut pe fete cum s-au transformat de la o zi la alta. 

Uleiul autobronzant este gandit sa iti ofere un bronz frumos, uniform, fara pete sau dungi, cu efect de aspect natural. Si chiar asta face, daca respecti instructiunile de pe eticheta. 

Uleiul autobronzant trebuie aplicat uniform pe fata si pe corp. Pielea se maseaza usor pana la absorbtia completa. Mainele trebuie spalate bine dupa utilizarea acestui ulei autobronzant. 

COMANDA ACUM ULEIUL CU EFECT DE BRONZ
Si acum, povestea amuzanta despre acest ulei autobronzant pentru bronz intens.

Tocmai intrasem in a doua zi de munca din tura respectiva. Colegele si prietenele mele s-au apropiat razand. Eu am ramas cu gura cascata de uimire, caci era toamna tarziu, in Scotia frigul deja luase pamantul in stapanire, iar ele... ele erau bronzate. Asta in conditiile in care in ziua precedenta fusesera la munca 12 ore alaturi de mine si plecasera acasa rupte de oboseala. 

Mi-au povestit ca aveau un ulei autobronzant si ca se jucasera cu el seara. Una dintre fete avea un bronz frumos, auriu, asa cum numai in filme la actritele celebre mai vezi. Cealalta parea ca a adormit pe plaja si a fost arsa de soare. 

Motivul? Folosise ulei in exces, de mai multe ori in aceeasi seara. Producatorul spune clar in instructiuni ca bronzul dureaza aproximativ 7 zile dupa o utilizare a uleiului, iar folosirea excesiva intuneca treptat pielea. 

Asadar, nu folositi uleiul in exces!

Fetele m-au intrebat daca vreau si eu ulei autobronzant pentru bronz intens, insa am refuzat. Imi place foarte mult cum se vede pielea aurie pe altii, ca si cum ar fi proaspat bronzati, insa eu sunt de la natura mai colorata si nu cred ca mi-ar sta prea bine. 

Sfatul meu este sa folositi uleiul autobronzant cu precautie, fara sa exagerati, asa cum a facut colega mea. 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu