joi, 9 iunie 2016

Scaune de birou

V-am tot povestit ca anul trecut, in vara, ne-am cumparat doua scaune de birou pe care sa stam in lungul timp petrecut la calculatoare. Ne-am bucurat prima data, caci le-am gasit la niste preturi foarte mici, insa in timp ne-am dat seama ca nu intotdeauna ceea ce este ieftin este si bun. Prima data s-a rupt unul dintre manere, iar noi am rezolvat problema luand manerele de la un scaun vechi daruit de un prieten, ca tot nu il mai folosea si voia sa il arunce. Luna aceasta plecam la mare, dar ne-am decis ca luna viitoare sa ne comandam niste scaune de birou serioase de la http://www.scauneonline.ro/scaune-de-birou, sa scapam de cele cu care ne chinuim acum. Nici cel de al doilea scaun de birou cumparat anul trecut nu a avut zile prea multe. S-a tot rezemat Mihai pe el intr-o zi, pe cand aveam musafiri si degustau un pahar de bere. La fiecare trei minute ii atrageam atentia ca acel scaun de birou se apleaca tot mai mult si ca exista riscul sa cada cu el sau sa il rupa. Chiar asa s-a intamplat. A si cazut, l-a si rupt. 

Acum dorim sa ne cumparam niste scaune serioase, care sa nu se franga imediat, ca niste surcele uscate. Pentru asta sigur vom comanda de la scauneonline.ro, locul unde produsele sunt de calitate, arata intr-un mod exceptional si sunt construite in asa fel incat sa nu se rupa la cea mai mica miscare. In acest moment avem in casa doua tipuri de scaune: un scaun de birou cu spatar si manere si un scaun de birou care s-a transformat in taburel. :)))



"Indiferent ca este vorba de spatiul de lucru de acasa sau de cel de la locul de munca, multi dintre noi ne dedicam cea mai mare parte a timpului activitatilor de la birou. Cu toate acestea , nu la fel de multi sunt si cei care inteleg importanta alegerii mobilierului potrivit. Deseori se acorda o deosebita atentie design-ului si crearii atmosferei ideale in vederea incurajarii eficientei, creativitatii si sporirea atentiei la locul de munca, timp in care piesa de mobilier esentiala ramane scaunul de birou.
Recomandari scaune de birou
Se recomanda ca aceste scaune birou sa fie scaune ergonomice astfel incat sanatatea noastra sa nu fie afectata de numeroasele ore de munca sedentara. Cea mai importanta functie a scaunului de birou este aceea de a sustine corect coloana si de a oferi o pozitie dreapta in fata mesei de lucru. Scaunul potrivit te poate scuti de frecventele dureri de spate care in timp, afecteaza majoritatea persoanelor cu munca de birou. Oferta pentru aceste scaune de birou este deosebit de varianta si raspunde tuturor preferintelor fie ca este vorba de preturi de achizitie, de materiale sau culori preferate, de design sau orice alte detalii pe care le poate oferi produsul ideal. Preturile variaza in functie de aceste criterii, insa optiunile raspund oricarei categorii de cumparator motiv pentru care un scaun de birou devine o necesitate si nu doar o achizitie ce poate fi neglijata.
Aceste scaune de birou se impart in patru mari categorii: scaune ergonomice, scaune directoriale, scaune birou copii si scaune operative."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu