vineri, 10 iunie 2016

Anvelope resapate

De foarte multe ori am auzit expresia anvelope resapate, insa nu m-am deranjat sa aflu ce inseamna, la ce anume se refera, cu toate ca de obicei ma informez in legatura cu orice nou cuvant auzit, ca sa pot intelege mai bine propozitia in care a fost inclus si ideea in sine, desigur. Cumva, am lasat aceste cauciucuri resapate sa treaca pe langa mine nebagate in seama. Abia de curand, probabil pentru ca eram conectata la internet si aveam dex-ul online la indemana, am cautat cuvantul resapat pentru a lamuri misterul. Am aflat ca expresia anvelope resapate face referire la anvelopele uzate carora le-a fost adaugat un nou strat de cauciuc peste panza pentru a le face utilizabile. Pe site-ul acvila-romania.ro gasiti cauciucuri resapate la cele mai bune preturi de pe piata. Trebuie numai sa accesati linkul http://www.acvila-romania.ro/anvelope-resapate/. Aici veti putea descoperi cauciucuri resapate pentru orice tip de autoturism, dar si pentru SUV-uri sau camioane. Marele avantaj oferit de aceste anvelope este chiar faptul ca functioneaza la fel de bine precum cele noi, dar au un pret mult mai scazut. 


Procedeul de resapare a anvelopelor poate fi facut atat la cald, cat si la rece. Nu voi intra acum in amanunte legate de felul in care se resapeaza cauciucurile, ci voi lasa aici un citat luat de pe site-ul amintit mai sus, ca sa intelegeti mai bine de ce este tot mai mare cererea de cauciucuri resapate.

"Resaparea este un proces tehnologic complex care a evoluat de-a lungul timpului pentru a putea raspunde noilor provocari economice si de mediu. Anvelopele resapate sunt nu doar o alternativa mai ieftina, ci si o solutie ecologica. O anvelopa contine peste 200 de compusi si se descompune in 400 de ani, resaparea anvelopelor contribuie la protejarea mediului inconjurator prin reutilizarea cauciucului si marirea duratei sale de viata. Ca urmare a unei activitati de peste 20 de ani in domeniul reconstructiei anvelopelor, Insa Turbo a lansat o linie de productie Ecoline care a imbunatatit considerabil confortul la condus, reducand nivelul zgomotului exterior. Ecoeticheta celor de la Insa Turbo ofera clientilor informatii utile si relevante privind protejarea mediului constand in emisiile de CO2 si in consumul de carburant. In aceeasi ordine de idei, si anvelopele Malatesta sunt omologate la nivel european, iar productia lor se bazeaza pe principiile economiei de energie, reducerii costurilor si protejarii mediului.

Anvelopele resapate reprezinta, asadar, o solutie ecologica, sigura (sunt supuse acelorasi teste ca si anvelopele noi) si economica!"


De ce acvila-romania.ro? Pentru ca ofera:
"Adaptabilitate – nevoile fiecarui client in parte stau la baza preocuparilor noastre; de aceea investim timp si atentie pentru intelegerea necesitatilor acestora
Profesionalism – respectam cadrul normativ in vigoare si codul de etica profesionala
Promptitudine – suntem mereu la dispozitia clientilor si partenerilor nostri
Integritate – ne respectam toate promisiunile si dam dovada de onestitate in relatia cu partenerii nostri"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu