miercuri, 25 mai 2016

Scara rulanta

Pe vremea cand eram copil obisnuiam uneori sa merg cu prietenele pana in centrul orasului, acolo unde cel mai mare magazin avea o scara rulanta care ne fascina. Eram in stare sa ne petrecem intreaga zi doar plimbandu-ne in sus si in jos pe respectivele scari rulante, de la un etaj la celalalt. Poate unii dintre voi isi mai amintesc teama pe care parintii ne-o insuflau cand sustineau ca scara rulanta iti poate prinde piciorul intre trepte daca nu il retragi la timp atunci cand ajungi la capatul drumului. Nici acum nu stiu cat de adevarata era afirmatia, insa mi-a ramas ideea in minte si inca mai stau usor incordata cand urc sau cobor scari rulante. Acele vremuri au trecut, lumea s-a modernizat intr-un ritm atat de rapid, incat multi aproape ca nu reusesc sa tina pasul cu noile tehnologii. Prin mall-uri exista scari rulante ce inca mai fac deliciul copiilor si uneori chiar si pe al adultilor nostalgici. Stiati ca unele dintre aceste scari rulante sunt produse si comercializate la nivel national si international de catre firma MP Ifma, o companie fondata la Sevilla, in Spania?


Aceasta firma produce si comercializeaza de 25 de ani lifturi si scari rulante pentru mai mult de 100 de tari de pe 5 continente. Lifturile, scările și trotuarele MP IFMA sunt proiectate pentru a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor, atât la nivelul accesibilității și confortului cât și prin performanțele tehnice. Acestea pot fi adaptate la nevoile cladirii (bagaje, carucioare de cumparaturi etc), ofera celor ce le utilizeaza o intrare si o iesire lina, aproape insesizabila si pot avea diverse grade de inclinare, in functie de necesitati si de arhitectura cladirii careia ii sunt destinate. MP IFMA este firma care dispune de diverse modele de scari rulante si trotuare rulante. Cele pentru trafic normal sunt gandite si construite pentru centre comerciale, magazine de mari dimensiuni și aeroporturi, cele pentru trafic intens se potrivesc in general la stații de tren, metrou și sisteme de transportîn comun, iar cele cu trotuar rulant sunt destinate de cele mai multe ori pentru centre comerciale, magazine de mari dimensiuni, supermarket-uri, aeroporturi și transport în comun.

Mai multe detalii despre scari rulante si lifturi veti gasi chiar pe site-ul oficial. 

'Suntem o companie de ascensoare şi scări rulante care oferă soluţii pentru a deplasa oameni şi bunuri în interiorul clădirilor cât şi în alte spaţii urbane. Ne adresăm utilizatorilor de ascensoare, scări rulante şi alte tehnologii de ridicare, proprietarilor şi administratorilor de clădiri, arhitecţilor şi altor firme tehnice, cât şi altor companii şi organisme publice implicate în proiectarea şi construcţia acestora.

Ne bucurăm să le putem oferi clienţilor noştri un serviciu bazat pe APROPIERE şi o largă gamă de produse DE ÎNCREDERE.

Năzuim să îmbunătăţim calitatea vieţii şi starea de bine a oamenilor. Eliminăm bariere şi le soluţionăm nevoile de mobilitate în cadrul clădirilor."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu