sâmbătă, 10 decembrie 2022

Promovare site pe google

 Sunt multe firme care au nevoie de promovare site pe google, dar care nu stiu de unde sa isi inceapca cautarile. Tocmai de aceea vreau sa realizez o lista bloguri romanesti personale din care cei interesati sa le aleaga pe cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Un blog iti poate ajuta site-ul afacerii sa urce in top, sa ajunga pe prima pagina in cautarile google, sa devina mai vizibil si sa aiba vanzari, desigur. 

Nu voi intra in detalii legate de SEO, ci voi spune ca lista la care lucrez va include bloguri din toate domeniile, bloguri bune, decente, ideale pentru a promova o afacere, pentru a promova un site pe google, dar si pentru a gasi diverse informatii. In lista de bloguri la care lucrez vor fi inclusiv (sau mai ales) bloguri bune, dar inca necunoscute publicului larg, bloguri unde te poti relaxa citind lucruri interesante si pareri deosebite despre diverse. 

Promovarea unui site online este un must in anul 2022 (aproape 2023), asa ca e bine sa stiti unde puteti gasi bloguri pe care sa va promovati afacerea. Modalitati de promovare a unei firme sunt multe si s-au scris tone de informatii despre asta, asa ca nu voi insista pe idee, ci voi spune doar ca fara ajutorul blogurilor, al celor care detin siteuri pe internet, e greu sa iti promovezi afacerea si sa ajungi la publicul tinta, la cei interesati de serviciile sau produsele tale.

Trebuie totusi sa spun ca nu exista promovare gratuita, asa cum cauta unii. La fel cum tu vrei sa castigi bani din vanzarea produselor tale sau a serviciilor pe care le oferi, si bloggerul vrea sa castige bani din munca pe care o depune, din reclama pe care o face site-ului tau. Timpul omului care scrie pe un site costa si el bani, faptul ca plateste gazduirea blogului, numele blogului, oameni care sa se ocupe de partea tehnica a siteului, tot bani inseamna. Respecta munca altora, daca vrei ca si a ta sa fie respectata.

Daca esti interesat de promovare site pe google, verifica lista de bloguri romanesti personale catre fac trimitere in primul paragraf al acestui articol. 

Vezi aici un model de promovare a unei afaceri de succes: inlocuirea centralei termice vechi cu una noua.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu