joi, 8 decembrie 2022

Inlocuirea centralei termice vechi cu una noua

 Inlocuirea centralei termice vechi cu una noua

Stiu din proprie experienta cata bataie de cap poti avea atunci cand vrei sa schimbi centrala termica veche care nu mai functioneaza cu una noua. Am facut asta acum cativa ani in apartamentul nostru de la Ploiesti. Acum ni s-a stricat centrala termica aici, in Scotia, unde locuim de cinci ani. E mult mai simplu, pentru ca nu e treaba noastra, ci a proprietarei casei in care stam cu chirie. 

Dar, pentru cei care vor sa inlocuiasca vechea centrala termica cu una noua si sa faca treaba asta ca la carte, cu plata in rate, cu un sistem care sa ii ajute sa economiseasca multi bani pe termen lung, ENGIE  are o oferta de nerefuzat. Am scris chiar ieri pe celalalt blog despre pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE si sper ca vestea sa ajunga la cat mai multi dintre cei care sunt clienti ENGIE. 

Puteti gasi acolo toate detaliile care v-ar putea interesa ca sa faceti alegerea in cunostinta de cauza, insa voi spune si aici, pe scurt, despre ce este vorba.

Orice persoana care este client ENGIE pentru gaz poate alege sa inlocuiasca vechea centrala cu un sistem nou, compus din centrala termica si pompa de caldura aer-apa. Acesta este mult mai eficient si consuma mult mai putin decat centrala singura. Vine si cu o multime de alte avantaje la pachet. In plus, poti plati in rate, iar montajul si reviziile vor fi gratuite timp de cinci ani.

Mai mult, Pachetul Thermo Hybrid Combo de la ENGIE poate fi considerat primul pas spre independenta energetica. In timp, poti adauga diverse alte sisteme care sa te ajute sa platesti tot mai putin la factura de gaz. 

Mi-a mai placut si faptul ca acest nou pachet inteligent de la ENGIE are echipamente care sunt prietenoase cu mediul. Din pacate, exista si cateva bariere, caci oferta se adreseaza numai celor care au contract la gaz cu ENGIE, iar sistemul compus din centrala termica si pompa de caldura nu prea poate fi montat la bloc decat daca locuiesti la parter si exista destul spatiu. 

Dar chiar si asa, vor fi o multime de persoane care locuiesc la casa si care vor putea opta pentru inlocuirea centralei termice vechi cu una noua in conditii deosebite. 

O sa va dau detalii si despre cum se intampla si cat costa sa inlocuiesti o centrala termica aici, in Scotia, pe masura ce lucrurile vor avansa si voi avea informatii. Pana atunci, fug sa ma mai bag putin sub patura, caci e frig in casa. Vechea centrala termica nu mai face fata si trebuie neaparat schimbata. Asteptam vesti de la inginer. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu