duminică, 13 februarie 2022

Mesaje de dragoste pentru ziua indragostitilor

 Mesaje de dragoste pentru ziua indragostitilor

Februarie aduce cu sine doua mari sarbatori ale iubirii - Valentine's Day si Dragobete. Ambele sarbatori au aceeasi semnificatie. Diferenta o face faptul ca Dragobete este sarbatoarea dragostei in traditia romaneasca, iar Valentine's Day este o sarbatoarea adusa de la altii. Totusi, mesaje de dragoste pentru ziua indragostitilor precum cele din videoclipul de mai jos rar vei gasi, asa ca te invit sa il vizionezi.




Citate de dragoste pentru ea. Citate de dragoste pentru el. Valentine's Day este ziua indragostitilor si se sarbatoreste pe data de 14 februarie. 

Ofera-i cadou un videoclip de exceptie care cu siguranta o/il va bucura. Toate aceste scurte declaratii de dragoste sunt potrivite atat pentru iubita, cat si pentru iubit. Fa-i o bucurie de Valentine's Day si da-i cadou cele mai frumoase mesaje de dragoste potrivite pentru Ziua Indragostitilor.

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru Valentine’s Day 


sunt mesajele care iti fac inima sa tresara, iti amintesc cata fericire iti aduce partenerul in fiecare clipa a vietii. Ofera-i in dar Mesaje de dragoste pentru ziua indragostitilor, fie ca o sarbatoriti de Valentine's Day, fie ca o sarbatoriti de Dragobete, fie ca pentru voi ziua indraostitilor este in fiecare zi. 

S-ar putea sa iti placa si sa iti fie utile si Cele mai frumoase felicitari muzicale cu La multi ani!




Dragobete este o sărbătoare tradițională românească sărbătorită pe 24 februarie. Dragobete a fost fiul lui Baba Dochia, care reprezintă personajul principal din mitul legat de sosirea primăverii și sfârșitul iernii aspre. Datorită bunătății sale nesfârșite a fost ales – potrivit unor surse, de Fecioara Maria – să fie Păzitorul Iubirii.


Este o credință comună în unele părți ale României că, în timpul acestei sărbători, călcarea peste piciorul unui partener duce la rolul dominant în relație. Obiceiurile Dragobete variază de la regiune la regiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu