marți, 3 aprilie 2018

Amanet Bacau

Ce solutii exista atunci cand, din senin, omul se trezeste cu o nevoie urgenta de bani? Din experienta mea va spun ca depinde de urgenta, dar si de suma de bani de care are nevoie. Pentru o suma rezonabila omul poate incerca sa se imprumute la prieteni sau pe la rude si in general cam asa procedeaza lumea. Sunt insa si persoane care nu au prea multe rude sau care nu vor sa apeleze la cunoscuti, din diverse motive (au mai incercat si au fost refuzati, in cercul lor de cunostinte lumea nu dispune de foarte multi bani de care s-ar putea lipsi pentru o vreme etc). O prietena imi spunea ca ea merge intotdeauna la un amanet bacau cand are nevoie de bani (fata locuieste in Bacau, desigur) si in acest fel face rapid rost de bani, fara sa o stie nici vantul, nici pamantul, dupa cum e o vorba din batrani, fara sa isi faca obligatii la nimeni si fara sa se teama ca nu va gasi in timp util suma de care are nevoie. Acest amanet bacau se afla pe str. Banca Nationala nr. 17, in caz ca aveti nevoie sa luati un imprumut rapid si nu stiti de unde.

Prietena mea este un om obisnuit, cu serviciu, cu familie, cu datorii la banca si asa mai departe, cam cum sunt romanii zilelor noastre. Desi este o femeie chibziuta, din cand in cand tot i se intampla sa ramana fara bani pentru diverse nevoi urgente si atunci da o fuga la acest amanet telefoane bacau,
isi lasa un lucru de valoare acolo (in general telefonul) pentru o scurta perioada de timp, primeste in 10 minute banii, se foloseste de ei dupa cum are nevoie, iar in ziua de salariu merge sa isi ia bunul inapoi. Este o solutie simpla, rapida, la indemana oricui. In acest fel nimeni nu risca sa fie refuzat, sa fie privit cu dispret sau sa dea din colt in colt din cauza faptului ca nu stie de unde ar putea imprumuta rapid niste bani. Desigur, in fiecare oras al tarii exista cel putin un amanet, insa eu am ales astazi sa va vorbesc despre acest amanet bacau pentru ca mi-am amintit de prietena mea si de faptul ca prefera sa mearga la amanet telefoane bacau decat sa se milogeasca de rude sau prieteni.


Un comentariu: