duminică, 11 martie 2018

Unicul studio de videochat

Stiati ca Live Studio este unicul studio de videochat din Bucuresti si poate din intreaga tara care chiar are grija si respect fata de angajatele sale? Intelegand extrem de bine nevoile umane, dar si pe cele ale unei piete in continua crestere, Live Studio pune la dispozitia angajatelor sale cele mai noi tehnologii prin intermediul carora acestea sa poata face videochat, dar si training de inceput pentru o mai buna intelegere a fenomenului si pentru a invata ce inseamna lumea videochatului si cum trebuie sa te comporti cand intri in ea. Fetele au parte de sedinte foto si video inca din prima clipa a angajarii, ca parte din promovarea care le va ajuta sa castige clienti si, implicit, bani. De asemenea, pot beneficia de make up, caci orice femeie se simte mai increzatoare atunci cand stie ca arata bine, ca imperfectiunile au fost ascunse si la vedere a ramas numai ceea ce este frumos. Fie ca fac videochat, fie ca nu, mai toate femeile se aranjeaza, se machiaza, se parfumeaza, se coafeaza si, in general, fac tot ce le sta in putere pentru a arata intotdeauna cat mai bine. 

Pe langa toate aceste avantaje, spun ca Live Studio este unicul studio de videochat care face tot posibilul pentru ca angajatele sale sa se simta bine si sa fie multumite deoarece am aflat ca ofera contracte de munca, ofera alte benefecii, ofera acea atmosfera care te poate face sa te simti ca in familie. In plus, firma da dovada de maxima seriozitate neacceptand persoane care inca nu au implinit varsta de 18 ani. Asadar, este bine de stiut faptul ca nimeni nu se poate angaja la Live Studio daca nu a ajuns la varsta majoratului si nu poate face dovada clara (cu un act de identitate) ca este major/a. 

Ca sa nu uit, voi aminti inainte de a incheia acest articol ca Live studio este probabil unicul studio de videochat din Bucuresti si din tara care le ajuta pe angajatele sale sa invete o limba de circulatie internationala (franceza, engleza...) pentru a putea comunica fara probleme cu persoane din intreaga lume. Pana la urma, cam asta inseamna in primul rand videochat, comunicare prin intermediul unui computer conectat la internet si a unei camere video performante. 

Un comentariu:

  1. Este un mare avantaj sa lucrezi intr-un studio in care lumea se comporta exemplar cu tine, o spun din propria experienta. Fetelor, este foarte important sa alegeti un studio performant si serios. Eu acum sunt mai mult decat multumita!

    RăspundețiȘtergere