luni, 1 februarie 2016

Calatorie auto in siguranta alaturi de copil

Este foarte important ca micutul sa poata calatori impreuna cu familia peste tot. De aceea, daca aceasta are la dispozitie o masina si doreste ca cel mic sa il insoteasca, este necesar, potrivit legii si sigurantei acestuia, sa i se ofere un scaun auto. Pana va creste, va avea nevoie de unul, sau mai multe, caci acestea pot suporta pana la un anumit numar de kilograme, in functie de modelul dorit.
Cei mici trebuie sa se afle mereu in siguranta, de aceea este necesar ca scaunul auto sa fie ales in functie de greutate si varsta. Montarea acestuia este la fel de insemnata, caci este obligatoriu ca obiectul sa fie stabil, altfel copilul se poate dezechilibra foarte usor.
Daca doriti sa deveniti beneficiati de scaune auto pentru copii, atentia catre produsul care urmeaza sa fie cumparat trebuie sa fie cat se poate de ridicata. Acestea sunt de obicei testate si analizate la nivel European. Cele aprobate vor fi trimise pe piata de cumparare, si vor fi incadrate in diferite subcategorii in functie de greutatea suportata.
Tipuri de scaune auto
Clientii sunt liberi sa-si aleaga produsul in functie de producatorul dorit, precum: Bertoni - Lorelli, Chipolino, Coccolle, Concord, Coto Baby, Joie, Kiddo.
Nenumaratele lor modele le garanteaza cumparatorilor singuranta, confort si design atractiv.
Doritorii pot beneficia de scaune auto pentru copii care suporta pana la greutati de 18 kilograme. Scaunele beneficiaza de centuri de siguranta care se pot regla in functie de inaltimea, greutatea si confortul copilului. Centurile au atasate perne moi care au rolul de a proteja micutul de o anumita presiune care poate fi provocata de o posibila frana brusca a masinii. De asemenea, pernutele impiedica aparitia iritatiilor pe pielea copilului in timpul verii. Montarea acestuia se poate realiza de o singura persoana intr-un timp scurt.
Scaunele sunt dotate cu suporturi moi pentru cap si spate, avand rolul de a oferi un confort si siguranta copilului in timpul transportului. Tapiteriile sunt in cea mai mare parte detasabile. Acest lucru ii permite cumparatorului sa faca anumite modificari in functie de gust sau nevoi. De asemenea, acestea pot fi foarte usor curatate doar cu apa si sapun.
Numarul mare de modele ofera libertatea clientului de a alege in functie de culoare sau de material. Clientii pot beneficia de scaune auto pentru copii albe, negre, rosii, verzi, albastre, si asa mai departe.
Siguranta si confortul copiilor trebuie puse pe primul loc in timpul unei calatorii, de aceea parintii au sansa sa le ofere micutilor toate aceste lucruri doar achizitionand scaunul auto potrivit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu