sâmbătă, 9 septembrie 2017

Am fost mireasa noptilor de vara

Uneori, nu stiu de unde, imi vin cuvinte in varful degetelor si nu ma simt bine pana cand nu le astern pe toate, in ordinea pe care chiar ele o decid, pe blog, in cate un articol. Ciudat este ca unele texte au succes, iar altele cad repede in uitare, desi mie imi plac la fel de mult ca in clipa in care le-am scris. Dar cine sa ii inteleaga pe oameni? Nici pe mine nu ma pot intelege mereu, asa ca este usor de inteles de ce anumite alegeri facute de ceilalti mi se par ciudate.

Am fost mireasa noptilor de vara si voi mai fi inca o vesnicie; poate in aceeasi forma, poate in alta, insa cert este ca nu voi renunta niciodata la frumusetea ideii de mireasa a noptilor catifelate in care pot visa la orice doresc, imi pot revarsa preaplinul de iubire asupra oricui doresc si pot captura toate cate sunt pe pamant pentru propria mea placere, mai mult sau mai putin vinovata.


Am fost mireasa unei nopti de vara si in scurt timp ma voi indrepta catre o zona a pamantului unde verile seamana cu toamnele noastre. Probabil acolo voi alege sa fiu mireasa ploii ori mireasa unui nestiut cavaler ascuns intr-un dintre castelele medievale pe care le voi vizita imediat ce voi avea destui bani si un aparat de fotografiat cu care sa imortalizez tot ceea ce imi va place.

Voi fi mireasa noptilor pline de vraja, a noptilor in care voi putea calatori oriunde voi dori - cu mintea, cu gandul, cu visul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu