sâmbătă, 13 mai 2017

Bilete ieftine de avion - cele mai ieftine bilete de avion

Tin minte ca, in urma cu vreo 12 ani, cand am zburat pentru prima data spre o tara din occident, habar nu aveam sa folosesc internetul si sa imi comand singura un bilet de avion, asa ca am apelat la o agentie de turism care mi-a cumparat biletul la un pret deloc mic. Nu as mai repeta aceasta greseala, mai ales ca acum oricine are posibilitatea de a cauta cele mai ieftine bilete de avion, de a alege rutele care ii convin cel mai mult, de a cumpara doar cu cateva clicuri.
E foarte simplu. Eu, de exemplu, aleg intotdeauna sa imi cumpar bilete de avion de la cei care le au cele mai ieftine. Dati clic pe poza daca vreti sa ajungeti pe site-ul unde au preturi foarte bune la bilete de avion.

veltravel.ro

Am observat ca in anumite perioade pretul biletelor de avion din Romania spre o tara europeana este chiar mai mic decat al unui bilet de tren pe ruta Bucuresti - Timisoara, de exemplu. Si atunci, de ce as alege sa ma chinui in tren, sa stau atat de multe ore intepenita pe un scaun, cand am posibilitatea de a alege sa zbor cu avionul in cele mai bune conditii, sa ajung rapid la destinatie si toate astea sa ma coste foarte putin? Este stiut faptul ca putem gasi bilete de avion foarte ieftine daca le cumparam cu mult timp inainte sau in ultima clipa. E bine sa tinem cont de aceste aspecte atunci cand cautam bilete de avion. 
Vreau sa va spun ca aici gasiti aproape in fiecare zi oferte de bilete de avion ieftine, atat de ieftine incat un drum de la Bucuresti si pana la Roma poate costa doar 8 - 9 - 10 euro,
lucru de-a dreptul uimitor, daca ne gandim ca un bilet de autobuz costa 2 lei. Noi suntem foarte ocupati in aceasta perioada si habar nu avem cand vom putea beneficia de niste zile libere pentru a ne putea oferi o mica vacanta in strainatate, insa cu siguranta voi fi mereu cu ochii pe oferte si voi alege cele mai ieftine zboruri, cele mai ieftine bilete de avion, fie ca vom alege sa zburam spre Grecia, spre Franta, spre Portugalia, spre Spania, spre Turcia sau oriunde in alta parte. De fapt, vreau sa spun ca eu as zbura spre toate aceste destinatii, daca mi-ar permite timpul, caci la 10 euro biletul de avion, poti sa iti oferi in fiecare luna cate o mini vacanta.

Chiar am o prietena care, luna trecuta, pentru ca i-am recomandat site-ul respectiv si a gasit bilete ieftine de avion, s-a dus pana la Roma doar ca sa bea o cafea, sa se plimbe pe strazi, sa admire orasul si sa faca niste fotografii reusite. Ei bine, cam asta am si eu de gand sa fac in perioada urmatoare, daca reusesc sa am liber in aceeasi perioada cu sotul meu. Stiu exact de unde sa imi cumpar cele mai ieftine bilete de avion, stiu ca este extrem de simplu sa imi aleg destinatia, perioada in care vreau sa zbor, asigurarea medicala potrivita si sa dau clic pentru a confirma comanda. In rest, nu imi ramane decat sa am tot timpul bagajul pregatit, sa imi pot lua zborul spre zari mai indepartate. 

Sa va ofer si un sfat gratuit, nu doar un pont legat de zboruri ieftine: noi intotdeauna plecam la drum cu foarte putine bagaje. Mergem sa ne relaxam, sa ne distram, sa ne simtim bine, nu sa caram ca niste hamali o mie de bagaje care ne-ar putea incomoda. Pana la urma, daca dau 10 euro pe un bilet de avon, imi pot permite sa imi cumpar lucruri din zonele prin care ma plimb, daca imi iese in cale ceva dragut sau daca am absoluta nevoie de ceva. 

veltravel.ro

Daca acest articol despre zboruri ieftine, despre faptul ca ne putem cumpara bilete de avion ieftine v-a fost de folos, nu uitati sa dati un like si un share, sa le fim si altora de ajutor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu