duminică, 5 aprilie 2015

Femeia in lenjerie sexy

Era singura de mult timp si se simtea tot mai straina in aceasta lume rece. Iesea de la serviciu, se oprea pe o banca in parc si privea trecatorii. Devenea tot mai trista pe masura ce isi dadea seama ca toti barbatii frumosi si buni sunt deja luati de alte femei, ca pentru ea parca nu a ramas nici unul. Pleca spre casa cu capul in jos, leganand geanta ponosita. Ajunsa acasa, deschidea frigiderul, isi umplea o farfurie de racituri si se tolanea pe fotoliu, cu ochii in televizor. Nici acolo nu ii placea. Telenovelele ii dadeau dependenta, o sileau sa stea seara de seara atenta la fericirea altora. In acele filme toate femeile erau frumoase, ingrijite, purtau lenjerii sexy, traiau in vile elegante si se plimbau in masini scumpe. Ea nu va avea niciodata acest noroc, se gandea cu tristete si cu ochii pierduti in gol. 


Just4girls

In acea seara, mai mult ca oricand, regreta ca asteptase prea mult timp pentru a-si face o relatie, pentru a dormi alaturi de un barbat. Sub dus, in aburul cald, isi studia cu atentie trupul de femeie tanara si frumoasa.
Nu cumva de vina era chiar ea? Isi cumpara haine prea largi, inchise la culoare, mergea cu capul in jos, nu zambea niciodata, nu discuta cu nimeni si visa cai verzi pe pereti din cauza telenovelelor. In acea seara s-a decis sa se schimbe. A inceput prin a aseza pe trupul cald o lenjerie sexy, cum vazuse ea in file ca poarta femeile. S-a postat in fata oglinzii si a simtit ca se poate indragosti de imaginea ei. Daca ar stii barbatii ce comoara de femeie pasionala se ascunde dincolo de hainele ei cenusii...

Daca si voi va doriti lenjerie sexy pentru a schimba ceva in viata, dati clic pe poza...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu