joi, 25 octombrie 2018

Pastele Baneasa sunt, intotdeauna, o alegere buna

Mancarurile care au la baza paste fainoase sunt o alegere extraordinara pentru pranz sau cina, deoarece se prepara usor si exista foarte multe sosuri pentru a acomoda gusturile oricui.

Recent, am descoperit o multime de retete cu paste, pe site-ul Baneasa, si tot de la ei cumpar paste Baneasa pentru a crea cele mai delicioase preparate.

Aleg, intotdeauna, Baneasa paste, deoarece acest producator detine o gama variata, din care poti alege. Baneasa comercializeaza paste integrale, paste din grau dur, paste cu ou sau paste fara ou.

Toate aceste sortimente sunt accesibile in orice magazin, iar pretul este foarte convenabil.

Cu ajutorul retetelor de paste de pe site-ul Baneasa,
pot realiza chiar si cele mai dificile retete pe care le putem regasi in meniurile din marile restaurante ale lumii.


De exemplu, am reusit sa prepar chiar si o reteta complicata, de care multi se feresc, si anume paste penne cu baby spanc si somon, deoarece reteta de pe pastebaneasa.ro a prezentat fiecare detaliu de preparare. Astfel totul s-a transformat intr-o joaca.

Insa, reteta pe care o prepar cu drag, cel putin o data pe saptamana, este chiar mai usoara si nu necesita mult timp pentru a fi preparata.

Penne All’Amatriciana facute de Teo’s Kitchen sunt un preparat de care toata lumea se poate bucura, deoarece contin bacon, in combinatie cu alte ingrediente deliciose.

Pentru a prepara pastele cu sosul all’amatriciana aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

300g de bacon slab

350 g de paste Baneasa, tip penne

O ceapa alba medie, taiata marunt

2 sau 3 catei de usturoi

400 g de rosii in suc propiu

50 g parmezan ras

Sare si piper dupa gust

Mai intai, trebuie sa puneti apa la fiert, dupa care adaugati sare dupa gust. Cand apa incepe sa clocoteasca adaugati pastele si, intre timp, incepeti sa adaugati ceapa, cu usturoiul si baconul, la prajit intr-o tigaie cu ulei incins. De preferat, folositi ulei de masline. Cand totul incepe sa capete culoare, adaugati sosul de rosii si fierbeti pana cand totul capata consistenta. Adaugati pastele pentru a le omogeniza cu sosul. Serviti pe o farfurie intinsa si adaugati parmezan dupa gust.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu