duminică, 12 noiembrie 2017

Pantofi cu toc si ghete de dama

Experienta capatata odata cu inaintarea in varsta ma face astazi sa ofer in mod gratuit cateva sfaturi fetelor tinere, asa ca profit de faptul ca am blog si le spun, cu regretul de a nu fi primit si eu la timp o asemenea avertizare, ca viata este plina de surprize. Unele lucruri pot fi facute oricand de-a lungul vremii, insa pentru altele trebuie sa profitam de momentul potrivit. De exemplu, daca doriti sa fiti mereu elegante, sa dati dovada de rafinament si sa va simtiti bine in pielea voastra, nu uitati ca trebuie sa fiti intotdeauna curate, sa aveti haine de cea mai buna calitate, chiar daca nu foarte multe, dar neaparat bune si nu in ultimul rand o gama variata de pantofi cu toc, pe care sa ii puteti asorta la diverse tinute. Purtati pantofi cu toc atunci cand picioarele va sunt sanatoase si puternice,
bucurati-va ca puteti privi lumea de la inaltimea unor tocuri de 8 - 10 - 12 cm, caci mai tarziu, cand veti imbatrani, probabil multe dintre voi, ca si mine, vor descoperi ca pantofii cu toc nu mai pot fi purtati cu la fel de mare usurinta, ca la 20 sau 30 de ani.

Mie nu mi-a spus nimeni aceste lucruri si de multe ori am ales sa incalt pantofi sport sau balerini, fara sa imi dau seama ca vremea trece si ocaziile de a purta o gama variata de pantofi cu toc se raresc. Nu uitati, pentru vremea rece de toamna, sa aveti la indemana si si ghete de dama din piele, caci ele sunt elegante, comode si mai ales va tin picioarele la caldura, protejandu-va in acest fel sanatatea. Este stiut faptul ca un organism sanatos ne permite sa imbracam tot ceea ce dorim si sa purtam ori de cate ori dorim o gama variata de pantofi cu toc. Desigur, cand vine vorba despre ghete de dama din piele, este indicat sa aveti la dispozitie atat ghete cu toc, pentru ocazii deosebite, cat si ghete bune de purtat la birou sau pe strada, comode si calduroase. Chiar daca purtati fusta sau rochie si un paltonas subtire, picioarele trebuie sa le ingrijiti bine, sa le tineti la caldura, departe de umezeala si de frig. Orice femeie care se respecta are in casa o gama variata de pantofi cu toc si ghete de dama din piele. Tu cate perechi de incaltaminte ai?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu